Почетна / Одбојка / Репрезентација

Терзић: Да добре резултате потврдимо у Краљеву

Противник одбојкашица Србије у првом мечу трећег викенда биће Русија
ФОТО: Н. Неговановић

Селектор женске одбојкашке репрезентације Зоран Терзић рекао је данас да би његова екипа добре резултате из досадашњег дела Лиге нација требало да потврди у Краљеву.

- Досадашњим делом такмичења можемо да будемо задовољни јер смо остварили пет победа из шест утакмица и сада би то требало да потврдимо у Краљеву. Добрим резултатом из Краљева направили бисмо велики корак напред до нашег коначног циља, а то је фајнал-сикс - рекао је Терзић на конференцији за новинаре у Градској кући у Краљеву.

Противник одбојкашица Србије у првом мечу трећег викенда биће Русија. Тај меч је на програму сутра од 20.00. У Краљеву ће још играти и селекције Турске и Белгије.

- О Русији не треба трошити речи. То је репрезентација с морем медаља са свих такмичења, репрезентација која увек слови за фаворита у било којем такмичењу... Жеља нам је да их још победимо, без обзира на то што су веома квалитетни. Надам се да ће репрезентација Србије показати добру игру у тој утакмицу и, уз помоћ публике, остварити добар резултат - рекао је Терзић.

Селектор Турске Ђовани Гвидети направио је велики скандал, пошто није дозволио капитену Еди Ердем да заједно са свим осталим капитенима и тренерима дође из Врњачке Бање у Краљево на конференцију за новинаре.

Иако су капитени Русије и Белгије пошли на конференцију, у знак протеста због одлуке турског селектора, тренери Русије и Белгије су одлучили да ни њихови капитени не присуствују конференцији.

Милена Рашић се сама обратила новинарима.

- И на самом почетку Лиге нација смо биле свесне да ће то бити тешко такмичење, да ће доста путовати, да ће се сваке недеље играти три утакмице за редом против тешких противника... Пет победа из шест утакмица је добар резултат, друге смо тренутно на табели и радићемо на томе да у наредних девет утакмице упишемо што више победа да бисмо се пласирале на финални турнир што нам је циљ - рекла је капитен Србије.

Она је истакла да њену екипу у Краљеву очекују добри противници, а говорећи о Русији навела је да се нада да Србија из те утакмице може да изађе као победник.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Некодим
Женска одбојкашка репрезентација је, за разлику од мушке екипе, у потпуности потврдила већ достигнути квалитет и веома добро одиграла у протеклом делу Лиге нација. Нема разлога да се досадашњи добар низ не настави. Изабраници селектора Н.Грбића су, међутим, потпуно разочарали. Сада имају јако тежак задатак да у преосталим утакмицама поправе утисак. Питање је да ли у кратком року и згуснутом распореду такмичења има времена за подизање форме и поправљања игре практично у свим сегментима.
Icarus
Ako si toliko siguran, uplati tiket i dobro ces da zaradis nele.
nele
I muskarci i zene osvajaju zlato na LN!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.