Почетна / Одбојка / Репрезентација

Терзић: Треба ми Ваша подршка да одржимо девојке на окупу до Токија; Огњеновић: Трудићемо се да испунимо Терзину жељу (ФОТО)

Одбојкашице су се са балкона Скупштине, традиционалног места прославе успеха српских спортиста, обратиле навијачима
ФОТО: Н. Неговановић

Градоначелник Београда Драган Радојичић примио је вечерас у Скупштини града женску одбојкашку репрезентацију Србије, која је постала првак света на шампионату у Јапану.

Радојичић је у друштву председника Скупштине града Николе Никодијевића, његовог помоћника Андреје Младеновића, министра омладине и спорта Вање Удовичића, одбојкашицама честитао на највећем успеху до сада.

Одбојкашице су потом изашле на балкон Скупштине на традиционално место прославе успеха српских спортиста са навијачима.

Милена Рашић се са осмехом прихватила микрофона:

- Хвала на безусловној подршци и кад је ишло и кад је ишло слабије. Ово злато је и ваше и хвала вам пуно. Хвала људима из Републике Српске и Црне Горе и сва љубав за моје Косово.

МВП шампионата Тијана Бошковић је додала:

- Јако смо срећне што смо се вратиле и што смо после годину дана на балкону, с већим поводом. Ви сте наш ветар у леђа, надамо се да ћемо вас опет обрадовати.

Селектор Зоран Терзић је одмах упутио једну жељу окупљенима:

- Хвала за љубав и подршку коју осећамо без обзира да ли играмо близу или у Јапану! Имам молбу за вас, ово првенство је специфиццно јер смо освојили врх света и сасвим је могуће да неке од њих почну да размишљају да је то круна каријере и да престану да играју за репрезентацију. Мени треба ваша помоћ, да их оставим у репрезентацији барем до Токија.

Капитен и најбољи техничар СП Маја Огњеновић је одмах узвратил:

- Немам шта да кажем осим да искажем честитке за најбољи народ који је био наш ветар у леђа. Трудићемо се да испунимо Терзину жељу да останемо до Токија.

Бојана Миленковић, која се повредила током турнира, послала је видео-поруку из Фиренце. Она је рекла је да је "срцем и осмехом ту" и захвалила свима за подршку.

- Овај сан се сања цео живот, ми смо га досањале, освојиле смо светско злато. Хајде сад да досањамо још један сан који се зове Токио.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

BG
A kako to konkretno mislite da drzava "podrzi" klubove? Da drzava preuzme na sebe finansiranje svih klubova i svakog pojedinca koji je pozeleo da drzi odbojkaski klub ali eto nema para? Bas bi bilo dobro kad bi im drzava dala salu besplatno, opremu besplatno, lopte besplatno, sudjenje besplatno....a ne bi bilo lose i plate da budu preko budzeta. Ili se misli na neki drugi vid "podrske"!
Marko NS
Tako sto ce ih privatizovati ili naci sponzore pogledaj malo Rusiju,Poljsku,Italiju ili Tursku pa ces razumeti o cemu govorim
Marko NS
Svi su tu kad treba da se cestita i slika za novine a niko da se zapita kakva je buducnost odbojke u Srbiji pre svega u klubovima koji jedva opstaju zbog besparice
Mixx
Kako??
Peconi
Terzicu bolje trazi podrsku od drzave za klubove u Srbiji jer ce sve one jednog dana prestati da igraju i nece imati ko da ih zameni zato sto nam je klupska odbojka u haosu i besparici

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.