Почетна / Одбојка / Репрезентација

Србија јача за Јововића и Лубурића у Португалији

Селектор Србије Никола Грбић направио је три измене у екипи пред трећи викенд Лиге нација
ФОТО: Н. Неговановић

Одбојкаши Србије ће се, након другог викенда Лиге нација играног у Канади, преселити у Португал где их од 14. до 16. јуна очекују мечеви против домаћина, Бразила и Кине.

У саставу Србије биће три измене у односу на турнир у Отави. Уместо Андрије Вилимановића, Данила Павловића и Немање Машуловића у Гондомару ће играти Никола Јововић, Дражен Лубурић и Миран Кујунџић.

Повећали смо бодовни скор, али мислим да су игра, пожртвовање и енергија коју су момци показали нешто што је много важније – рекао је Грбић.

Почињемо са променом играча коју смо планирали од самог старта тако да ће доћи Јововић и Лубурић, вратиће се Кујунџић, а у Србију ће се вратити Машуловић, Павловић и Вилимановић... Ово је први од наредна три викенда на којима ћемо полако да прикључујемо искусније играче. Почињемо са Јововићем и Лубурићем, па долазе Ковачевић и Лисинац и на крају Ивовић и Петрић – најавио је Грбић.

Србија после два викенда има две победе и четири пораза и тренутно је на десетом месту на табели.

У Португалији ће играти техничари: Никола Јововић и Вук Тодоровић;

Коректори: Дражен Лубурић, Душан Петковић и Божидар Вучићевић;

Либера: Невен Мајсторовић и Никола Пековић;

Блокери: Петар Крсмановић, Александар Околић и Стеван Симић;

Примачи: Лазар Ћировић, Милан Катић, Миран Кујунџић и Давид Мехић.

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Poznavalac
E sad kad Jovović dodje bice lakse, protivnicima mislim, po meni ovo je greska Jovović losjje igra kad nema konkurenciju. Vilimanovic realno nije imao sansu jer ga je gurao sa krs postavom. Vuk pored fizickog hendikepa nije bio los. Trebalo je sačekati jer nsm.je dizac najlošija pozicija, Vilimanovic je imao odlicnu sezonu nemoguće da je zaboravio da igra za dva meseca
Nina
E to objasnjava njegovu bas losu igru. U slucaju povrede ramena trebao je valjda da ga postedi.
Ne
Povreda ramena...
Прикажи још одговора
Života
Valjda je jača i za Kujundžića?!
bom
@david i miran Kujundžić je otišao u Tourcoing. Daleko od lošeg kluba, ali kako će se pokazati, u to ne ulazim. A gde je otišao Mehić? To još nije objavljeno.
NS021
Nica koja je bila 3. losa? I turkoan koji je bio u play offu losa?
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.