Почетна / Одбојка / Репрезентација

Капитен Орлова Немања Петрић после доласка Ковача: Хвала Николи за све што је урадио!

Турнир у Барију јесте оставио горчину у нама, али имамо пред собом нови задатак, Европско првенство и фокусирани смо на то – каже предводник Орлова
ФОТО: Н. Неговановић

Окупљање најбољих сениора Србије стављено је ад акта, одрађени су и први тренинзи у новобеоградској дворани „Импулс“.

Иста мета, исто одстојање за Орлове, који су после кратког предаха поново прионули на рад и темпирање форме за Европско првенство које се игра од 12. до 29. септембра.

Бронзани са прошлог ЕП ће у групи Б у Белгији играти против Белгије, Немачке, Словачке, Шпаније и Аустрије...

Капитен Немања Петрић је већ деценију у „плавој чети“. Велика одговорност је пред Петром и саиграчима, не и притисак.

Нови селектор, стручни штаб, двадесетак дана за припреме пред одлазак на Шампионат Старог континента...

Сигурно да је промена велика, али то је нешто на шта ми нисмо утицали. Говорим о стручном штабу.. Жао ми је што су се квалификације у Барију неславно завршиле. Сигурно да је зато дошло и до промена што су већ рекли и Савез и Никола Грбић. Хвала Николи за све што је урадио за нас у претходном периоду, који јесте оставио горчину у нама – велики спортсмен се обратио и бившем првом стратегу Орлова уз осврт на епилог Интерконтиненталног турнира у Италији на коме српски тим није успео у „мисији Токио 2020. “

Ипак, свестан  је 202 сантиметара висок примач сервиса националног тима да је Европско првенство оно о чему треба да се размишља:

Имамо пред собом нови задатак, Европско првенство и фокусирани смо на то. Спремамо се за и шампионат али акценат је и на јануару и тим другим квалификацијама које нас очекују за Игре у Токију 2020. Имамо времена за све, до јуче смо малтене били у тренингу. Спремни смо за рад и да што боље одрадимо Шампионат Европе – закључио је 32-годишњи Петрић.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Blago Ov(oj)a dokonosti
Svuda pise Nemanja Petric, i u tom abzecu ako citas kako treba. Pred Pêtrom i saigracima. Akcenat dugosilazni na E a ne Petr Om kao sto si citas. Ispravci mesta nema. Hvala i pozz
Uh
Petra..
Eh
Nije problem i Djordje da ga zovu, ako im se tako svidja. Samo sto jedan ozbiljan novinar, ne moze da upotrebljava nadimke i zargonske izraze. Ovo nije ulica, niti poznato drustvo, ovaj tekst citaju nepoznati ljudi. Kada se predstavljas nekome, ne kazes mu svoj nadimak, kako te zovu prijatelji, vec ime i prezime. On nama nije ni PETRA, NI PETAR, zavisi kako ko dozivljava njegov nadimak,nego Nemanja. Jer, koliko ja vidim u tekstu pise Petar, a svi tvrdite da mu je nadimak Petra. Jos uvek mi niko nije objasnio koji mu je tacno nadimak. Svi uporno pisete: "Odoh sa Petrom... " Dakle, prvo lice jednine mi treba, Petra, ili Petar.
Прикажи још одговора
Ovaj da znas
Nemanji Petricu je nadimak “Petra” kao i Atanasijevicu Bata, Kovacu Boba, NOVAKU NOLE, kosarkasu Krsticu Krle itd.. srdacan pozdrav
Ovaj izvini
Pa je l' mu nadimak Petra, ili Petar? Ako vec ispravljas onda bar procitaj sta pise.
Ovaj
Pred kojim Petrom? On se zove Nemanja Petric, jedino ako ka iz miste zovete Petar
Good bye
"Hvala kolezi Panticu..." Dosta od Nikole, uradio je koliko je mogao i neka mu je sa srecom.
Ja
U svakom slucaju vise nego ti 100% ;)

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.