Почетна / Одбојка / Репрезентација

Србија убедљива против Немачке на старту ЕП

Најефикаснији у српском тиму били су Александар Атанасијевић и Немања Петрић
ФОТО: Бета/АП
Србија – Немачка 3:0 (25:21, 25:17, 25:15)
Дворана: „Атомијум“ у Бриселу. Гледалаца: 600. Судије: Ердал Кинци (Турска), Добромир Добрев (Бугарска). Трајање меча: 76 минута.
СРБИЈА: Ковачевић 11, Петрић 12, Јововић 2, Атанасијевић 15, Подрашчанин 6, Лисинац 5, Мајсторовић (либеро), Пековић (либеро), Крсмановић, Околић, Ћировић, Ивовић, Лубурић, Тодоровић. Селектор: Слободан Ковач.
НЕМАЧКА: Фрум 5, Крик 4, Шот 9, Грозер 6, Кампа 1, Бреме 1, Ценгер (либеро), Ришерт, Хирш 4, Беме 2, Карличек 4, Цимерман, Калиберда (либеро), Бехспилер. Селектор: Андреа Ђани.

 

Одбојкашка репрезентација Србије успешно је стартовала на шампионату Европе, пошто је у првом колу Б групе у Бриселу савладала Немачку 25:21, 25:17, 25:15.

У селекцији Немачке најбољи је био Рубен Шот са осам поена. Изабраници Слободана Ковача сада се селе у Антверпен, а следећи меч играју у недељу од 18.30 сати против Словачке.

Семафор првог кола Б групе ЕП:
Србија – Немачка 3:0 (25:21, 25:17, 25:15)
Словачка – Шпанија 3:2
Белгија – Аустрија 3:0 (25:17, 25:23, 25:17)
Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Da......
Bravo momci....... odlican posao Kovaca. Najzad, ozbiljni igraci na prijemu, dobar servis i brže lopte na stranu........ dovoljno da se ekipa preporodi.
Ptičica
Tačno tako.
Ne......
Ko visoko leti.....
Plavi
E ovo se zove NOVA ENERGIJA! Naravno, dosla je odlaskom Nikole Grbica... Bravo odbojkasi!
Bora
Samo polako ...
Nismo
Ubili ovako Nemce od 45. A za vreme Grbića nismo imali šanse. Dal je do njega ili do žaketa....Trener je zakon. Bravo Kovač
RS
Bravo !!!
007
Bravo momci ,BOBO dobio si najlepšu čestitku za rođendan od igrača puno zdravlja i sreće i da se nađemo u finalu jer ovoj igri niko ne mže da se odupre,šteta što su Nidžu prerano promovisali za selektora jer je trebalo pre Bobi dati 2015 mesto selektora jer je već imao 5 g iskustva u Radničkom s kojim ima 2 titule i 3 g u Peruđi a dotle je Nidža trebalo da se brusi u svojoj Vojvodini kao trener pa u Italiji i on da dođe posle Bobe..svejedno za sve tzv. znalce pogotovo one 00 eto vrhunski trener može iste igrače da probudi za 3 nedelje, da ustabilizuje prijem najvažniji element odbojke i da razvali iste Đanijeve Nemce koji su nas pre 2 i 3 godine eliminisali sa OI i pobedili nas u polufinalu EP a danas su bili ko početnici ..uživajte u igri i poen po poen do finala a i titule što da ne da se izjednačite po EP titulama sa zlatnim devojkama a onda kao šlag na tortu i da odete u Tokiu i tamo osvojimo oba zlata u najlepšem ekipnom sportu,ODBOJCI
@moma52
Gajic nije najuspesniji selektor, Terza je!
@ASK
A ti znas i Bobu i Nikolu licno i znas kakvi su ljudi !?!? Smesno.....
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.