Почетна / Одбојка / Репрезентација

Још једна сензација на ЕП: Словенија преко Пољске у финалу!

У другом полуфиналу у Паризу ираће Француска и Србија, у петак са почетком од 21 сат
ФОТО: ЦЕВ

Словенија је начинила сензацију у четвртфиналу кад је пред својим навијачима, у невероватној атмосфери у хали "Стожице" савладала Русију, али се "Змајчеки" на томе нису зауставили.

У полуфиналу је Пољска била велики фаворит, али је Словенија у великој борби славила са 3:1 (25:23, 24:26, 25:22, 25:23).

Словенија ће у финалу играти против бољег из другог полуфинала у којем се састају Француска и Србија, док ће Пољска у битку за бронзану медаљу против лошијег из тог сусрета.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gale
Nika gore EP po kvalitetu, zato i nema favorita, pa ovakvi kao Slovenija udju u finale, a neka Ukrajina zamalo u polufinale, naši da imaju iole bolji tim, prošetali bi se, ovako bićemo gori od Slovenaca i u odbojci, posle rukometa, košarke, u fiudbalu smo tu negde, ostaje vaterpolo, a i tu će se promeniti, ako zaplivaju, a bolji su i u plivanju i atletici, gimnastici...tu se tek vidi koliko smo jadni i zaostali, kad nas ovaj mali ali uredjen narod počeo rokati i u sportu, ne računam naravno zimske sportove gde su za nas misaona imenica!
Joco
Poljska duplo slabija? Idi begaj,još su kupili najboljeg kubanca. A da,da ne zaboravi oni su dvostruki svetski prvaci s Rusi Evropski,pa ti vidi ko je slab?
Miloš
Kakva Slovenija, u pravu je gospodin, niko pojma nema kvalitet je opao, pa ova Poljska je duplo slabija, kao i Rusi, a i mi smo prosek istina bolje delujemo nego pod Grbićem!
Прикажи још одговора
Samo hrabro!
Bravo Slovenci! Sad u finalu sa nama :)
Marko Pavlović
Želimo finale SRB-SLO i zlato.
ACM
Ozbiljno?
Shamu
Nadam se da ce nasa ekipa da pogleda SLO utakmicu i da vidi kako treba da izgleda prijem i igra u polju. SLO libero - cista 10ka.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.