Почетна / Одбојка / Репрезентација

РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ СРБИЈЕ СЕ ЈАВИО СА САЈМА - Росић: Успео сам да победим у највећој животној борби, против вируса корона

Аплауз који доктори добијају у 20х је мало у односу на све оно што ти пожртвовани људи раде за нас и нашу земљу свакодневно - написао је Росић
ФОТО: facebook/Nikola Rosic

Српски одбојкашки репрезентативац Никола Росић објавио је вечерас да је победио корона вирус и поручио свима да остану код куће и воде рачуна о себи и својима.

Он игра у Румунији, а по повратку у Србију лечио се у болници "Драгиша Мишовић", а потом је два дана провео у привременој болници на Београдском сајму.

- После много победа, оних спортских, овога пута сам успео да победим у највећој животној борби - против вируса корона. Након благе температуре и самоизолације због сумње на корону, тест је показао да сам позитиван. Од тог тренутка сам себи поставио милион питања, како, где, шта даље? Рекли су ми да су моји симптоми блажи и да ћу се уз терапију брзо опоравити. И били су у праву - навео је Росић.

- Доктори, хероји са Инфективне клинике и Болнице 'Драгиша Мишовић', хероји који воде рачуна о пацијентима са лакшом клиничком сликом на Београдском сајму, у најбољим могућим условима које су могли да организују. Аплауз који добијају у 20х је мало у односу на све оно што ти пожртвовани људи раде за нас и нашу земљу свакодневно - написао је Росић на Фејсбуку, уз фотографије са Сајма.

Он је додао да су породица и пријатељи са којима је био у контакту добро, да су сви у својим домовима и прате инструкције надлежних органа.

- Захвалан сам им на огромној подршци и љубави које су ми пружали све време…Захвалан сам Богу на сјајним људима које сам упознао током боравка у болници, што сам имао част да попричам са ваљевским епископом Милутином и што сам имао сјајан третман у сваком тренутку. Након два негативна теста, ја сам коначно код своје куће и са својом породицом - написао је одбојкаш.

- Обраћам се свима овом приликом са поруком да се чувате, да останете код куће и водите рачуна о себи и својима. Ако осетите прве симптоме, не чекајте, него се јавите докторима и тестирајте се. Сви у оваквим ситуацијама морамо показати одговорност, мислити једни на друге, јер је то једини начин да се сви изборимо са ситуацијом која нас је снашла. Победићемо заједно - поручио је Росић.

Posle mnogo pobeda, onih sportskih, ovoga puta sam uspeo da pobedim u najvećoj životnoj borbi – protiv virusa KORONA....

Posted by Nikola Rosic on Tuesday, March 31, 2020
Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.