Почетна / Одбојка / Репрезентација

Слободан Ковач: Ујутро побегнем на пецање и размишљам...

Ујутру побегнем на пецање и размишљам. Кад погледам са стране, питам се да ли нешто може уопште да се игра, како ће све то да буде замишљено и одговора немам – искрен је Боба Ковач
ФОТО: Приватна архива

Слободан Ковач, шампион Старог континента из Париза 2019. године, некадашњи тренер Радничког из Крагујевца, Перуђе, Халкбанке, Белгорода, Ирана и Словеније не размишља толико о одбојци.

Архивирао је искуство из пољског Јастржебског, са којим је приказао сјајне партије како у Лиги шампиона, тако и у домаћем Првенству. Међутим, сада ужива близу родног Великог Градишта и препуштен је чарима природе.

На Сребрном језеру сам, ујутру побегнем на пецање и размишљам. Ово је једно од најлепших места у Србији и нема шта да идемо одавде. Волео бих ако буде боља ситуација да идем на море али, како све овако изгледа дај Боже да то буде у септембру или октобру – почео је разговор у расположеном тону Слободан Ковач.

Колико сте задовољни припремама репрезентације Србије?

Ситуација је била та која је диктирала услове и покушали смо да направимо услове за рад. Нешто смо урадили у тих десетак дана у смислу кондиције, то смо и највише радили. По мени је и било интересантних ствари.

План није до краја спроведен у дело?

Нормално да ми је жао што нисмо тренирали заједно, превасходно мислим да је изузетно тешко да један врхунски спортиста има овако дугу паузу. Завршило се како се завршило и отишли смо кућама.

Слободан Ковач после растанка са Јастржебским, у потрази је за новим клубом, а да ли се нешто променило на пословном плану искрено је открио:

Ситуација је таква да најбољи нису мењали тренере попут оних лига у Русији, Пољској, Италији, чак 92 одсто клубова није мењало тренере. Шта сад да се ради, да се прихватим било шта зато што немам посао или клуба где ћеш моћи да освојиш трофеје. Не знам, за идејом сам да треба да јурим тај клуб који има високе циљеве. Нормално да бих волео и да има тимова за које сам заинтересован, али су заузети – истакао је бивши селектор Ирана...

 

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Premalo
Napravio sam ja dovoljno a imam puno pravo da komentarišem vest... Sportski pozdrav i ako hoćeš, pridruži se stručnjaku na pecanju... Kao što rekoh, drži se pecanja a Davida daj na kaljenje u Klek, recimo jer za bolje nije...
28
Novi trener Ribnice je Milan Simojlovic - Buco
Kraljevo
Kakve to veze ima sa ovim tekstom?Koga boli uvo za Buca?
Realan
Kad vec razmisljas dok si na pecanju, razmisli malo gde ces sad Davida da uvalis pa da ga pozoves u reprezentaciju iako nema odigranog seta odavno... Drzi se pecanja...
Previse
Bedan komentar. Umesto da se potrudis da napraviš nesto u svom zivotu ti pises ovde nepotrebne komentar.
Jel
Ovo sin na slici ?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.