Почетна / Одбојка / Широм планете

Српкињи прети суспензија јер је потписала за два клуба?

Сара Лозо би могла да ризикује озбиљну суспензију, па чак и да пропусти наредну сезону
ФОТО: В. Марковић

Репрезентативки Србије у одбојци Сари Лозо прети суспензија Међународне одбојкашке федерације (ФИВБ) јер је потписала уговоре са два клуба истовремено, преноси италијански одбојкашки портал Волејњуз.

Лозо је пре овогодишње Лиге нација потписала са румунском екипом Лугош. Међутим, после турнира на ком је Србија заузела треће место тржишна вредност српске одбојкашице порасла је нагло, па јој је јапански Агео Медикс понудио троструко већи уговор.

Лозо је прихватила понуду Јапанаца, што се није допало Румунима, који су од тима из Саитаме тражили новац за обештећење.

Агео Медикс је то одбио и, уколико се две екипе не договоре, према писању портала Воллеyнеwс, Сара Лозо би могла да ризикује озбиљну суспензију, па чак и да пропусти наредну сезону.

Сара Лозо игра на позицији примача сервиса и коректора, а у каријери је наступала за Визуру, Жетису, Алтај и Протон.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Naivna devojko
Tako to bude kad alavi menadzeri gledaju sopstveni interes. Oni su najvece zlo sporta.
Menadzer
Ne mozes i sa njima a ni bez njih Ocas te navuce na tanak led
Zivota
Moze njen menadzer da bude i naj-alaviji na svetu, kada si i malo inteligentna i mislis na sebe uvek mozes da mu kazes NE.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.