Почетна / Одбојка / Широм планете

Бранкица Михајловић: Позив Фенербахчеа се не одбија

Вест која је само чекала озваничење – Бранкица Михајловић, наредне две сезоне носиће дрес турског Фенербахчеа, клуба чијом екипом диригује тренер Зоран Терзић, заједно са помоћницима у стручном штабу Жељком Булатовићем и Владимиром Банковићем
ФОТО: ЦЕВ

Параф на овај вредан уговор договорен је и стављен још пре неколико месеци, али колико је „велики“ и играч, пре свега човек, Бранкица Михајловић је показала сада.

Није хтела да прича на ову тему, јер њен сада већ бивши тим Џеј-Ти Марвелоус игра још једну утакмицу плеј-офа, истина без резултатског значаја.

Борба за титулу је завршена, нови-стари првак Јапана је Хисамицу Спрингс, занимљиво, такође бивши Бранкицин клуб.

Са друге стране, из поштовања према Зорану Терзићу, јер Фебербахче је после пропуштеног Купа Турске и финала Лиге шампиона, остао у трци за титулу првака Турске, уз тежак посао који чека тегет-жуте, прво против Вакифбанка у полуфиналу..

Из далеког Јапана, за Журнал, добро познат глас Бранкице Михајловић. Можемо ли сада мало о повратку у Фенербахче?  

Хм, можемо, наравно. Овде у Јапану сезона се практично завршила. Одлука је пала прошле седмице када смо прво добиле 3:2 гланог ривала Хисамицу, после изгубиле у златном сету... Али шта је ту је. Моја мисија у Јапану је завршена – увек расположена примач сервиса одговарала је без застајкивања.

Поново Европа, поново Фенербахче?

Потписала сам на две сезоне. Моја жеља је била да се вратим у Европу. С једне стране је дошла добра понуда, са друге, много јача, од тренера Зорана Терзића. С обзиром да сам већ била у овом клубу, дилеме није било. Надам се да је на обострано задовољство дошла сарадња – каже Бранкица, која је 2015/16. носила дрес са бројем 12...

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Srecno
Ali da si dosla u Vizuru mozda bi napokon prestao "haos u Vizuri"...Igracina si.
Milos
Svaka cast.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.