Почетна / Одбојка / Супер лига

Кукањац: Две лоше утакмице у Краљеву, нисмо још спремни за такмичарски ритам

Црвена звезда низом контролних мечева жели што спремније да дочека почетак Супер лиге 15. септембра
ФОТО: ОК Црвена звезда

Различити противници се смењују као на траци, како би се све коцкице уклопиле. Шеф струке Томислав Кукањац направио је за Спортски журнал кратак преглед претходних, али и будућих ривала.

- Играли смо против Партизана, Младог радника и Новог Сада. Такође, учествовали смо и на турниру у Краљеву. У недељу и уторак ћемо да одиграмо и утакмице са Солигорском из Белорусије. Они долазе овде да играју са свима, па и нама, овог пута на Маракани – истакао је Томислав Кукањац.

Недавно је бивши првак државе форму проверио и на Меморијалу „Душан Бошковић”.

У Хали спортова Војводина је побрала ловорике, испред Рибнице и вечитих ривала. Открио је главни кормилар и колико је задовољан приказаним партијама.

- Све иде по плану, али... Имали смо две лоше утакмице у Краљеву. Нисмо спремни за такмичарски ритам још увек, али се све доста искристалисало на турниру – додао је стратег који се нада да ће екипа на најбољи могући начин да стартује у Првенству.

Пред црвено-белим јатом дугачак је пут. Међутим, први стручњак чете из Љутице Богдана има велико поверење у поуздани стручни штаб.

- Владо Петковић је ту, лиценциран је и Рашко Јовановић. Наравно, ради и Никола Алиломов, кондициони тренер.  Што се тиче струке, од почетка све иде по плану – закључио је Томислав Кукањац.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.