Почетна / Одбојка / Супер лига

Слободан Бошкан нови тренер Војводине

Бошкан за сада замрзава функцију спортског директора, док улогу тренера преузима већ данас
ФОТО: okvojvodina.org

Слободан Бошкан нови је тренер одбојкаша Војводине, саопштио је данас клуб из Новог Сада.

Како се наводи, на седници управног одбора Одбојкашког клуба Војводина једногласно је одлучено да Бошкан буде постављен на место шефа стручног штаба првог тима.

Управа се захвалила Синиши Гавранчићу на сарадњи, бројним заједничким успесима и пожелела му срећу у даљој каријери.

Досадашњи спортски директор клуба, бивши репрезентативац и трофејни играч Слободан Бошкан захвалио се Управи на указаном поверењу.

"Као дете Војводине, поносан сам на чињеницу да клуб има поверење у мене као тренера. Нова функција коју преузимам представља велику част и задовољство, истовремено и озбиљан изазов којем се радујем. Војводина поставља високе захтеве, али очекујем да ћемо извући максимум у завршници такмичења која нам предстоји. Идемо на титулу", рекао је Бошкан за клупски сајт.

Остатак стручног штаба остаје готово непромењен, уз једно ново име: Ђорђе Ђурић помоћни тренер, Дејан Вулићевић помоћни тренер, Александар Јованчевић кодициони тренер, др Станко Човић лекар екипе, Никола Милићевић физиотерапеут, Ђорђе Пејић статистичар, Марко Кртинић помоћни статистичар.

Бошкан за сада замрзава функцију спортског директора, док улогу тренера преузима већ данас.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
Prvo sa Đurićem što treba da uradiš je da ih forsira na treninzima sa servisima jer se videlo protiv Trentinu i Dinama M da to najviše nedostaje za nešto više u Evropi Nemože se samo sa jednim ipi serverom dobrim ozbiljnije Odbojka već odavno nije samo prijem i smeč već i vrhunska smeč serva svih od korektora primača srednjaka tehničara da ne kažem i libera. Boškane seti se kako ste servirati kod Gaje u Sidneju čak i Đula je palio đulad smeč servama
008
racunajte na moj glas!
Za uspeh
je neophodan sponzor. Ko je za to da 007 firma opet bude sponzor Voše nek digne ruku!
Markoni
Otpusticu trenera da bi na to mesto postavio sebe, pa cu onda kad dam ostavku da se vratim na poziciju sportskog direktora koju sam "zamrznuo"...
Nema veze
Novi Sad ce i dalje biti drugoligas...
A B C D
Steta sto se trener menja posle jednog neuspeha... To nije odlika kluba koji se predstavlja "velikim."
Žere
Živela Voša
Kv
Rekoh ja Vulićević

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.