Почетна / Одбојка / Супер лига

Росић: Циљ да се Црвена звезда врати на шампионски пут

Нови генерални директор одбојкашког клуба Црвена звезда Никола Росић рекао је да је први циљ економски опоравак, а затим и стварање нових играча и повратак на шампионски пут
ФОТО: ОК Црвена звезда

На предлог Управног одбора одбојкашког клуба Црвена звезда, некадашњи репрезентативац Никола Росић једногласно је изабран за новог генералног директора.

"Моја визија што се тиче спорта и посла генерално, увек је шампионска. Волео бих да наш пројекат траје и да Звезду вратимо на шампионски пут. Први циљ је да клуб оздравимо економски, постанемо стабилни, да пребродимо финансијске проблеме и да сваки запослени, сваки играч, свако ко представља Црвену звезду схвати величину и тежину грба", рекао је Росић за клупски сајт.

Он је навео да је потребно креирати победнички менталитет и шампионске амбиције, како би се вратио имиџ Звезди и додао да обавезује велика традиција клуба. Он је захвалио надлежнима на знатним финансијским средствима које је клуб добио.

"Сматрам да кроз годину, две, Звезда може и мора да се бори за титуле и осваја титуле. Мислим да уз добар систем рада, уз јаку омладинску школу и све што Београд може да понуди у том узрасту, када је на здравим ногама Звезда постати озбиљан конкурент. Оба наша клуба", оценио је.

Росић је додао да ће се свом снагом посветити омладинској школи, пошто је то база и покретак сваког врхунског клуба.

"Желимо да направимо фабрику играча, што је Црвена звезда и била. У освајању европске титуле женске репрезентације 2019. године учествовало је седам девојака које су биле део Звездиног система. Звезда је много дала одбојци, створила је велики број репрезентативаца и право је време да почнемо да стварамо нове асове", рекао је он.

Некадашњи одбојкаш Партизана и Будванске ривијере рекао је да жели да се "Звезда врати на место које јој припада" и да буде пример у млађим категоријама.

"Мислим да је јака Звезда потребна свима. Јака Звезда која ствара нове репрезентативце, асове. За то су потребни време, енергија и организација, то је процес. Али, ја имам план у који верујем, људе око себе у које верујем. У Управном одбору је група јако успешних људи, успешних привредника. Моји пријатељи и пословни партнери без којих овај пројекат не би могао да функционише. Повезују нас и велика жеља да са Звездом направимо успех", навео је он.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ako Zvezdu ne vrati na šampionsku put
Rosić, neće niko. Ali kad bi se zezali.
Kokolo
Ništa se neće promeniti.Sredina tabele max.Rosić je čovek bez iskustva u tom poslu,menadžer.Igrački kadar mnogo slab kod muške kao i ženske ekipe a da se sve promeni nema novca.Mladje kategorije iz kojih se trebaju regrutovati prvotimke-slabe.Vladisavljev daje sve od sebe,ali sa ovakvim igrackim kadrom, bolje ne može, Žakic takođe.
Kralj
Ne slazem se sa tobom Kokolo u vezi Vladisavljeva ali da u Zvezdi skripi na igrack9m planu-tacno je.U zenskoj ekipi prijem katastrofa,ne znas da li su losiji primaci ili libera.U muškoj slicna prica-sve poluigrači.Malo je trenera koji mogu sa ovakvim ekipama nesto ozbiljno napraviti.
O Srbijo među šljivama
Samo kod nas ima da čovek napusti igračku karijeru i dobije posao na takvoj funciji a pritom u životu nije radio ništa ni približno takvom poslu,plašim se da idemo fudbalskim instant školama za trenere ....
Bas bas
Lepo. A kad mislite da vracate dugove? O tome u tekstu nema ni reci.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.