Почетна / Одбојка / Супер лига

ПОЈАЧАЊА У ЈЕДИНСТВУ: Стигле сестре Миљевић

Потврда је стигла од Јова Цаковића, вишегодишњег првог стратега тима
ФОТО: Архива Б. Цвијетић

У Јединству из Старе Пазове, раде у тишини, али се кују велики планови. У клуб су право из Клека стигле сестре Марија (позиција техничар) и Тамара Миљевић (примач сервиса), које ће у сезони 2021/22 носити дрес овог клуба.

Потврда је стигла од Јова Цаковића, вишегодишњег првог стратега тима:

- Стигле су сестре Миљевић. Од екипе од прошле сезоне у саставу, као што је познато, неће бити Вање Савић, која је потписала за Волеро Ле Кане, али не можемо да рачунамо ни на услуге Андријане Павлашевић, која се се сели у други клуб из наше лиге. Тренирамо до 28. јуна у две групе. Једна су јуниорке, које се спремају за завршни, јуниорски турнир Србије, а другу групу чине ове остале. После тога следи пауза, а већ крајем јула нова прозивка – рапортирао је Цаковић.

Коментари25
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tosic u Sremu
ali je zove i Indjija.....
Selektor
Sta, kao vise nema odlazaka iz kluba!?!?
Sremac
Prava pojačanja,posebno dizač,koja je posle par odlicno odigranih sezona dokazala da ce biti najvece pojacanje Jedinstva.Eh da nam je ona bila ove sezone...
2003 sm
Treba podici mrezu za 10 sm.Ova visina mreze je ustanovljena kad nije bilo devojaka u odbojci visljih od 185 sm.YIsto vazi i za muskarce.
ahahahha....
One spadaju u one visoke i nadarene, bar fizicki. O inteligenciji je tesko raspravljati odavde. Ono sto one ne mogu, porkije M. Ognjenovic. A osim toga, jedan od najboljih igraca sveta (Giba) je visok 190. Elem, poenta je da su nizi igraci silom prilika inteligentniji, jer su osudjeni da pokriju svoj nazovi "odbojkaski nedostatak".
Прикажи још одговора
Andrijana
dobar libero ali ne vidim gde bi mogla da napreduje bolje nego u Pazovi. U neki od 4 vodeca kluba bi sedela na klupi, a za nju je najvaznije da igra.
Q Q
Ne zna se ko se vise usrecio.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.