Почетна / Одбојка / Супер лига

ВОЈВОДИНА ЗАДРЖАЛА КАПИТЕНА: Симићу уговор на још две године

Новосађани су почели преговоре са играчима и склапање мозаика за следећу сезону у којој је изборен директан пласман у групну фазу Лиге шампиона прва је ставка којом се бави управа клуба
ФОТО: И. Веселинов

Петоструки узастопни шампион Србије, Војводина НС семе, не губи време и предано се бацио на посао одмах по освајању титуле.

Новосађани су почели преговоре са играчима и склапање мозаика за следећу сезону у којој је изборен директан пласман у групну фазу Лиге шампиона прва је ставка којом се бави управа клуба. Сходно томе, дошло се и до првог конкретног договора, на обострано задовољство – капитен Стеван Симић потписао је уговор на још две године.

Желео сам да останем и лако смо постигли договор. Ово је мој клуб, мој град, моја породица и драго ми је што ћу наставити да носим капитенску траку. Поред тога што ћемо поново јуришати на домаће трофеје, играмо и групну фазу Лиге шампиона, што је, такође, била једна од ставки због које се нисам премишљао ни мало – рекао је Симић.

Средњи блокер Воше две године је капитен, а осам игра у првом тиму. Када се заврши нови уговор, Симић ће обележити и деценију у црвено–белом и на тај начин ће оставити велики траг и постаће истакнути појединац клуба.

Пет пута се радовао освајању титуле првака државе, једном европском Челенџ купу, пехара националног Купа има два, као и три Суперкупа. И сада се нашао на списку селектора Слободана Ковача па је тренутно на припремама у Врњачкој Бањи, тако да за њега одмора није било. 

Мислим да ће се тим доста изменити, доћи ће нови, а неки играчи ће и остати у Војводини. На нама је да се прилагодимо и ускладимо што боље пред почетак сезоне – нагласио је Стеван Симић.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ciganin
Dosli su Skakic ,Nedeljkovic i Batak da narade i za neku godinu bice top.Mozda cak i osvoje titulu.A u Evropi ce biti bas konkurentni.
@Korona redar
Živeli smo mi bez brige, Dva galeba i Verige...
007
Treba da ostanu ovu sezonu još Perić Todorović Negić a idu verovatno Blagojević Mašulović i Kovačević koji su dali velik doprinos a u godinama su kad treba da odu preko. Zato Zbiljiću zbog direktnog plasmana u grupe LŠ moraš dovesti 3 ekstra pojačanja u svim linijama da li domaće ili strance svejedno. Odteši kesu da Vojvodina ne bude tošobska hrana već da proba da uradi nešto veliko ko pre 25 ili 32 g u LŠ kad je bila 3 u Evropi. Sad bi bio veliki uspeh da prođe grupu
008
Predlazem da tvoja firma finansijski pomogne Vojvodini pa mozda i prodju grupu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.