Почетна / Одбојка / Супер лига

ВЕСТИ ИЗ ХУМСКЕ: Парни ваљак се сели у Панчево

Жељко Танасковић, директор ОК Партизан о приоритетима црно-беле породице: Спонзори па играчки кадар!
ФОТО: И. Веселинов

Ових дана управа Партизана и мушке и женске екипе има довољно разлога да ужива. Момци су се окитили титулом вицешампиона државе, девојке су поштено одиграле и у великом стилу завршиле плеј-оф серију. Иако су стале у полуфиналу, у три дуела са ТЕНТ-ом, постигле су много.

У Хумској су презадовољни, али сходно баш овој сезони, мора на време да се засуку рукави за 2021/22. Потврдио је то и Жељко Танасковић, директор црно-белих:

- Прво и најбитније а што смо сви констатовали је да се Партизан вратио на старе стазе, у сам врх одбојке. И то је јако позитивна ствар, нешто што би нам у будућности донело праве спонзоре, све оне који воле и поштују Партизан. Ово су све биле приватне паре. Када немате правог спонзора, јако је тешко носити се са клубовима који имају јаку финансијску конструкцију. Ми смо направили један леп амбијент који би довео Партизановце, који би нас подржали, компаније, фирме – прича Танасковић у даху.

Надовезује се:

- Свесни смо чињенице да смо ми у овом тренутку изборили и Европу. И ту се доста тога везује за спонзорство, што нам је једино светло на крају тунела да ћемо у неку руку моћи да подигнемо клуб на ниво на ком треба да буде.

Играчи, шта је са њима, уговори?

- Чврсто смо на земљи, желимо и хоћемо да испоштујемо све што је остало из уговора. Причамо за даље, ослушкујемо шта има на тржишту, правимо стратегију. Уговори су истекли блокеру Филипу Лекићу, с њим тренутку разговарамо, затим Копривици, Пепићу, Арсеноском...У току недеље треба да поразговарам са Бојаном Јанићем, шефом струке, да видим каква су његова размишљања, у ком правцу то иде. Остала нам је идеја да направимо баланс младости и искуства у тиму – закључак је Танасковића.

ДАМЕ, ЧЕКАМО ОДГОВОРЕ... 

Упитан шта се дешава са женском секцијом, Танасковић не може да прецизира:

- До краја месеца ћемо обавити све потребне разговоре, пре свега са овим искусним девојкама. Постоје већ неки озбиљни преговори са играчицама које су завршиле сезону у Партизану да остану. Али, о том потом.

ПОТПИС, ЦЕНТАР И УТАКМИЦЕ У ПАНЧЕВУ

Од плана да дом црно-белих буде на 25. мају на Дорћолу у СЦ „Милан Гале Мушкатировић“, одавно се одустало. Пре неколико месеци повела се прича да ће црно-бела породица имати свој центар у Панчеву:

- Са папирологијом је увек тако. Увек фали тај један потпис. Али, када смо ушли у ту причу, завршићемо је до краја. План је да хала буде у Панчеву, центар Младост, да то буде база, да то здање буде једно од најбољих у Европи са свим пратећим садржајима и условима – речи су Тансковића.

Помињало се да ћете имену клуба додати и назив града и сл.

- То су глупости.

Да ли ће сениорске екипе играти утакмице у Панчеву?

- Вероватно да.

Коментари42
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Spisak 49
Izašao spisak 49 igrača od toga dosta onih koji zaslužuju po rezultatima preskočeni. Stručnjaci, treneri, analitičari, statističari .....neka se zapitaju čemu sve to ako se očigledno ne gledaju rezultati. Nekorektno i neprofesionalno!!!!! Izgleda da kriterijuma nema nego kako je neko rekao u komentarima gurka i profit.
Ko
Stvarno? Ma nije moguće..... Koji igrač te posebno nervira?
Slucajni prolaznik
50% ne zasluzuje da se nadje na tom spisku, moze ih staviti koliko hoce 12 do 15 igraca ce da igra a za ostale na obraz pozivacu..
Sz
Napred partizan!
Odbranimo Pančevo
Recimo ne, urušavanju pančevačkog sporta i pančevačkih klubova.
pančester
hahaha: Zato što čelni ljudi pančevačkog sporta dadoše silne pare isluženim rukometašima, košarkašima, fudbalerima u Dinamu, Tamišu, Železničaru, zatim Radjenu dozvoliše da nas unazadi sa svojim vaterpolo klubom, umesto da ulože u sopstvenu decu. Više volim da sa mladim Pančevcima u ekipi igram drugu ligu nego da sa isluženim četrdesetogodišnjacima sa strane budem šesti ili sedmi u nekakvim superligama u bilo kom sportu. Pančevo Pančevcima!!!
@hahahah
Pa nema zbog ovakvih i slicnih igranki....
Прикажи још одговора
pančester
Nemojte samo kod nas. Svaka takva kombinacija naše Pančevo je skupo koštala. Poslednja u nizu sa vaterpolom. Imamo mi dosta svojih problema tako da nam ne treba veštačko pravljenje novih klubova.
Partizan Pancevo??
Sta bi sa idejom? Smeje se Srbija, pa odustao?!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.