Почетна / Одбојка / Супер лига

Шампионке Србије већ мисле на наредну сезону: Веселиновићева на мети Уба

Славље Уба после историјске титуле и даље траје, али челници клуба мислима су у предстојећој сезони
ФОТО: Инстаграм/А. Веселиновић

Ускоро би могао да падне и први параф, како би даме са Тамнаве могле да одговоре великим изазовима на домаћој и иностраној сцени. На мети амбициозног суперлигаша налази се техничар Анђела Веселиновић.

Иза 22-годишње даме је и прва сезона ван домовине. Некадашња узданица трофејне Визуре прешла је током лета у грчки Панаксијакос.

Међутим, стигла је у једном моменту занимљива понуда из Словеније. Није се Веселиновићева дуго премишљала и задужила је опрему Браника.

Каријеру је почела у родној Јагодини, а до сада је имала и значајну улогу у млађим репрезентативним селекцијама Србије.

Учествовала је на неколико великих такмичења, међу којима се посебно издваја Европско првенство у Бугарској 2015, када је и освојила сребрну медаљу.

У наредним данима требало би да буде много јасније да ли ће или не Анђела Веселиновић да појача редове актуелног шампиона наше државе.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dobrodosla
U klub bez budućnosti zavisniku od jednog coveka i partije,koji ce se kao mehur sapunice raspršiti uskoro i vratiti u drugu ligu
Ubljanin može li
Prevod komentara.
Ubljanin
Izdrži lepi Svake godine pričate isto,svake godine Ub sve više trofeja osvaja Vizura ima budućnost,klub se ugasio,e moj kompleksašu
Bcs Šabac
Dno dna. Dočekaće sudbinu VK Bečej.
Odbojkas
Kakvi smo ja i ti zemljaci kad te je zavist i ljubomora od tudjih uspeha ostavila bez tog istog obraza koji spominjes!Sigurno si neki botic koji pljuje na ogroman uspeh odbojkasica Uba
@ Odbojkas
Morali su se prosetati ligom a ne na jedvite jade nekako da dodju do titule
Ub
Idemooooo,sve trofeje u riznice Uba!!!
Odbojkas
Bravo za Glisica i Marijanu
X X X X X
Za sta bravo?!? Pa imas li trunku obraza zemljace?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.