Почетна / Одбојка / Супер лига

Дрча и Лазићева за европски имиџ Звезде

Челници Црвене звезде озбиљно раде на стварању европског имиџа што су и најавили по завршетку сезоне
ФОТО: okcrvenazvezda.com

Нове вести стижу са Маракане, женски табор црвено-беле породице појачале су Бојана Дрча (екс Живковић), 33-годишњи техничар која се враћа у јато Звезде, на место успеха. Са њом у пару долази и Јелена Лазић (26), сада већ бивши примач сервиса вицешампиона ТЕНТ-а из Обреновца.

Завршили смо уговоре са Бојаном Дрчом и Јеленом Лазић. Радимо пуном паром и овде се нећемо зауставити. Ангажујемо добре и квалитетне играче, искусне, проверене.  Жеља су титуле, жеља је европска Звезда која је некада била – истакао је Никола Росић, генерални директор Црвене звезде који је и потврдио два нова потписа.

Бојана Дрча, репрезентативка Србије, носила је дрес трофејног клуба из Љутице Богдана од сезоне 2006/07 до 2010/11, а дошла је из табора тадашњег Поштара 064.

После Звезде уследили су инострани ангажмани, у Волеру из Цириха, Омички из Омска, турском Илбанку, Ле Канеу, Локомотиви из Калињинграда.

Јелена Лазић, већ деценију игра у Суперлиги, четири последње сезоне носила је дрес ТЕНТ-а из Обреновца, пре тога била је у екипи Дианма из Панчева, Јединству из Старе Пазове, а од 2010. до 2012 бранила је боје Визуре, популарних Ајкулица.

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

čuje se
Da Zvezda "juri " jos jednog primača,a ima jos tri!ako dovede tog primača to će verovatno biti nešto super -kvaliteta.I da ne dovedu ,Zvezda ima odličan tim sa ova dva ogromna pojačanja da se bore za trofeje,a ako dovedu i tog primača,onda će to biti duel Zvezde i Uba,gde ja prognoziram dominaciju Zvezde.
priča se
Da dovode top i srednjaka i libera, zato ide Vučićević kao i Vukomanović
Bivši odbojkaš
Nije trener Rale (Ratko Pavličević) jedini koga su iz zvezde oterali. Davno su iz te zvezde oterali i dr Bogdana Sretenovića zbog nekog nazovi tehničara Baneta iz Požarevca kome je najveći kvalitet bio repić pa je i zbog visine mogao biti tehničarka. Sramota je Ane Jokanović i dr Lukača koji su bili vrhunski igrači a dr Lukač i trener, koji su sebi dozvolili da druguju sa tzv Žućom. Tu odavno nema pravih i čestitih zvezdaša osim možda Vladisavljeva, a i to ćemo videti koliko će da traje. Šale već odavno ore nebeske njive, a pre par godina mu se pridružio i Mata. To su likovi kakvih nikada više u zvezdi biti neće. Sva je sreća da je klub dopao u dobre ruke "generalnog direktora" Rosića koji će uz savetnicu Anu, daleko dogurati. A pre toga vratite dugove trenerima, igračicama i igračima. A i savetnica da vrati prezime profesoru, zna ona kom. Pa ni Pantović nije ružno prezime, da ga se stidi.
Прикажи још одговора
Kada je 2011. odlazila iz Zvezde
Drča (a tada Živković) je morala da potpiše izjavu da joj Zvezda ništa ne duguje (što nije bilo istina) jer u protivnom ne bi mogla da pređe u Volero. I sada se vratila u tu istu Zvezdu. Izvinite ali meni to nije normalno.
@Jednostavno je...
Da, da, eto da i Tijana Bošković nije igrala u Zvezdi ne bi bilo ništa od nje... Čuj, reputaciju Zvezdine škole. Taj socijalistički koncept sporta u ženskoj odbojci je nestao pojavom Vizure koja je plaćala svoje igračice, za razliku od Zvezde. Pa su i mnoge devojke iz Vizure postale igračice, a da pritom nisu prošle "čuvenu Zvezdinu školu" - koja je, uzgred, bila čuvena jer nije bilo nijedne druge. A onda su se. posle Vizure, pojavili i drugi klubovi koji, za razliku od Zvezde, plaćaju svoje igračice, kao što je red. Koji su zbog toga u poslednjih nekoliko godina bili prvaci države i osvajači kupa, za razlike od Zvezde. A da ne pominjemo činjenicu da je Bojana ponikla u Poštaru a ne u Zvezdi.
Jednostavno je · Bojana nije ponikla u Zvezdi
Već u Poštaru.
Прикажи још одговора
Roske,
A da li vam je i zelja da vratite velika dugovanja igracicama i strucnom stabu. Pitam za druga...
...
sta je sa tentom, da li je to hir pojedinca da im odu dve najbolje igracice? Zvezda sad vec ima odlicnu ekipu. Sta je sa Željom niko nece tamo i pored ogromnih para koje daju. Ub i Zvezda sledece sezone se bore za trofeje
@Lale
Nije, ali je uz Anu Jakšić bila 95% ekipe. Poslednje dve godine je ako ne najbolji, onda među dva najbolja igrača i primača u ligi.
Lale
Polako nemojte se vi brinuti za Tent nije Jelena Lazic bila jedini igrac u Tentu ......
Прикажи још одговора
Tent prop'o
Ode im ponajbolja igračica ove sezone
El presidente
pustio zenu da pravi ekipu Ne mogu da verujem da lajkovac nije doveo ove dve igracice. Tehnicar im je potreban, a lazicka je bolja od svih primaca.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.