Почетна / Одбојка / Супер лига

Грковић огорчен после меча са Партизаном: Зар су судије важније од клубова?

Сјајан први меч четвртфинала Купа, између Инђије и Партизана, окончан је после пет сетова, победом црно-белих. Сведоци кажу, потпуно заслужено и треба им веровати

Један од њих, председник Инђије Радован Грковић, на све ово, стиже и да честита Партизану, али и да се запита, докле ће у српској одбојци судије бити важније од клубова.

Детаљ с краја првог сета, кад је судија Симоновић, на сет лопти за нас, измислио блок-аут после смеча Мајсторовића, покварио је комплетан догађај, могу слободно да кажем спектакл, у присуству скоро 500 гледалаца! Нажалост, то није први пут да се у тако битним тренуцима оштети екипа Инђије, али више једноставно нисам могао да ћутим и морао сам да се обратим српској одбојкашкој јавности на овај начин.

После кратке паузе, Грковић, који је осам година председник ОК Инђија, наставља:

У тренуцима беса, између првог и другог сета рекао сам судијама да треба да се стиде због таквог потеза, иако свима дајем за право да погреши. Међутим, њихов став је, као и у већини случајева, био надобудан, јер то су у нашој одбојци „мали богови”, далеко важнији од клубова, што је поражавајуће и због чега сви морамо добро да се замислимо.

Комплетан интервју можете да прочитате у броју Спортског журнала за 25. децембар. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Momcilo
Ko delegira sudije - Keser.Delegat je na svakoj utakmici koju prenosi Tv.Sudije su njegovi poslusnici i zahvaljujuci NJEMU danas su dobro stojeci ljudi,mislim u finansijskom smislu.Mnogo je loseg u OSS,mnogo porodicnih i drugiv veza i veoma vesto se koristi,bolje receno zloupotrebljava,velika zauzetost medjunarodnom odbojkom,prvog coveka OSS,Gosp.Boricica.
kakor
Joj Vucicu sta im radis............
sasha
skoro 500 gledalaca

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.