Почетна / Одбојка / Супер лига

Војводина освојила четврти трофеј у Супер купу

Одбојкаши Војводине освојили су трофеј у Супер купу Србије, пошто су вечерас у Краљеву победили домаћу Рибницу са 3:1, по сетовима 19:25, 26:24, 25:21, 25:21
ФОТО: ОСС

Војводина је тако освојила свој четврти трофеј Супер купа, а трећи узастопни. У занимљивој утакмици, Рибница је повела са 1:0 и имала прилику да дуплира предност, али су Новосађани успели да изједначе, а затим и реше у своју корист наредна два сета за победу вредну првог трофеја у сезони.

Тренер Војводине Слободан Бошкан је током утакмице проглашен за најбољег тренера у конкуренцији одбојкаша за сезону 2020/21, у избору Удружења одбојкашких тренера Србије (УОТС).

У конкуренцији одбојкаша до сада је одиграно 11 мечева у Супер купу Србије. Црвена звезда је освојила пет трофеја, Војводина четири, а Нови Пазар два.

 

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

НС ДУНАВ
Најтрофејнији Србски клуб свих времена, рачунајући све спортове, зашто? Зато што све што су освојили, освојили су без намештаљки и спонзора власти у свим југославијама и данашњој Србији.
@NS
Pa napisao si racunajuci sve sportove a ne sve kolektivne sportove. Ali Crvena Zvezda ima klubove koji i u kolektivnom sportu imaju vise trofeja nego sto je osvojila Vojvodina u odbojci koja ima 39 trofeja, recimo FK Crvena Zvezda ima 66 trofeja, ZKK Crvena Zvezda 46 trofeja, ZOK Crvena Zvezda 44 trofeja, KK Crvena Zvezda 43 trofeja, znaci to je 4 kluba u kolektivnim sportovima koji imaju vise trofeja nego OK Vojvodina+ovi ostali sportovi AK Crvena Zvezda 102 trofeja, oba macevalacka kluba preko 50 trofeja svaki, zenski AK 50 trofeja, zenski Streljacki Klub 42 trofeja...ZFK Masinac npr. takodje ima 40 trofeja...VK, KK i FK Partizan takodje imaju vise od tih 39 trofeja kao i jos neki manji klubovi iz njihovog SD...Tako da komentar ti nema veze sa istinom zemljace...
NS
Zemljače, priča se o kolektivnom sportu. Normalno da ne može da se meri sa atletikom, plivanjem, karateom i slično
Прикажи још одговора
007
Odlična odbojka. Pravi ambijent pune hale Ribnice. Vojvodina i naša odbojka su u primač 22 g Bajandiću dobili vrhunskog igrača. Migel i Parapunov su najbolji stranci koji su dosad igrali za Vojvodinu i u našoj ligi.
NS
Ako daješ takvu izjavu, verovatno ti je pamćenje nešto kraće...
700
Cestitke Vosi na osvajanju Super Kupa..... Iskreno, ova ekipa je daleko slabija od proslogodisnje. Dve pozicije su veoma klimave?
borrissey
Ovo je najbolja utakmica koju sam gledao na našim terenima poslednjih sigurno 15 godina. Meč ravan nekog evropskog takmičenja. Vilimanović i Čubrilo otkrovenje Vojvodine. Svaka čast i jedina i drugima, mi smo ovog puta bili za nijasnu bolji.
borrissey
Izostavio sam Bajandića kao otkrovenje. OK, možda sam preterao sa Čubrilom, ali su njegovi servisi pomerali prijem Ribnice. Ne znam koju si ti utakmicu gledao, ali onako dobra igra u odbrani na obe strane odavno nije viđena. No, videćemo u evrospkim mečevima kako stoje stvari.
EXPERT
E moj ti... Ovo je miljama daleko od bilo kakvog evropskog takmicenja. Cubrilo otkrovenje? Cime? Mozda ucinkom u napadu od 2 poena i po jednim blokom i asom?
Mitar
Bravo Vošo !!! Jako lepo je to sve delovalo na tv-u. Kraljevu svaka cast na organizaciji meča , odlicna atmosfera
Aloha
Svaka čast! Bravo momci! Nije baš najbolje počelo, kao da smo bili u grču, nije bilo energije, samopouzdanja... Drugi set je definitivno prelomio meč. Pozdrav za odbojkaše Ribnice. Dobro su odigrali. Biće ovo zanimljiva sezona. Jedna jedina!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.