Почетна / Одбојка / Супер лига

Вероника Ђокић појачала Постдам

Вероника Ђокић (21) каријеру је почела у Омладинцу 2017. године, одакле је прекомандована у Јединство
ФОТО: Инстаграм ОК Јединство СП

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове наставиле су са радом, девојке су све на окупу, само једна ласта је напустила табор плаво-белих.

- Вероника Ђокић је отишла и играће наредне сезоне у Немачкој, у Постдаму. Осим ње, ништа се није мењало, никога нисмо доводили и сви су под уговором. Да ли ћемо и шта ангажовати, видећемо. За сада тражимо на позицији блокера појачање, а можда дођу у обзир и друге.

Вероника Ђокић (21) каријеру је почела у Омладинцу 2017. године, одакле је прекомандована у Јединство, чији је дрес носила четири сезоне.

Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Raja
Verka nije počela u Omladincu već u ŽOK Jagodina,tek da se zna,malo korektnosti prema klubovima iz unutrašnjosti ne bi škodilo
Vera_123
А Хена Куртагић иде у иностранство или остаје у ок шатору? Добар Ђокићев потез :)
@##
Ha, ha, ha, ha Tent fabrka igrača. Ha, ha, ha...
Max
Dete je extra talenat i vredno trenira. TENT fabrika igrača.
Прикажи још одговора
Zlatko
А Хена Куртагић иде у иностранство или остаје у ок шатору?
Titula nego sta
A kom Satoru vi igrate
Čuj titula
Možda Šator br. 2 u nekoj regionalno-pionirskoj ligi. Šator br. 1 nikako...
Прикажи још одговора
Pazova
Srecno Veronika!
Ovo
je veliki korak, Potsdam je sinoc dobio prvi meč finalne serije, a već je ulaskom u finale obezbedio za sledeću sezonu Ligu Šampiona tako da se očekuje da naprave još bolji tim nego ove sezone. Inače godinama tamo sjajno igra Aleksandra Jegdić, koja je totalno nepravedno ispod radara reprezentacije, od Pušić provereno bolja, posebno u odbrani.
Da se uključim
O kvalitetu "bundes lige" si sve sam objasnio kakvog je kvaliteta. Napisao si da "većina holandskih talentovan ih igračica tamo počinje".... Što znači ako tamo počinje, to nije ni jaka ni ozbiljna liga,a koje se pokažu dobrim one idu u Italiju, Poljsku, Tursku, Rusiju i te zemlje gde se igra ozbiljna odbojka. Dakle po tvom iskazu bundes liga je mnogo slabija od drugih liga.tako da si demantovao sam srbe. A što se tiče plaćanja,kod nas pola lige plaća bolje od Nemačke. Javna je tajna da Nemačka malo plaća žensku odbojku za razliku od drugih sportova, to svi u odbojkaški vodama znaju
Е толико
Су плаћене одбојкашице у Немачкој, баш тај минималац, стан и храна као и свуда и евентуално ауто на коришћење. Која то добије, то је пуна капа... Читам ваше глупости овде о некој немачкој лиги. Смејурија....
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.