Почетна / Одбојка / Супер лига

ЗВЕЗДА: Мељанац ће и наредне сезоне бранити боје нашег клуба

Вест појединих медија да ће Никола Мељанац напустити црвено-беле Црвена звезда је демантовао саопштењем, које вам преносимо у целости
ФОТО: Инстаграм/ОК Црвена звезда

- Поводом информација које су се појавиле у појединим медијима, ОК Црвена звезда овим путем саопштава да је Никола Мељанац, коректор и најбољи поентер Суперлиге у сезони за нама, члан нашег клуба у складу са важећим уговором.  Никола Мељанац ће и у наредној сезони бранити боје нашег клуба – „стоји“ у саопштењу Црвене звезде.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Delija zapad
Zvezda uzima 250 000 od Korejanaca i dovodi Luburica!!..Meljancu je dosta u 50 000 sa obzirom da je mogao da bude i suspendovan jer je potpisao 2 ugovora
Kile
Luburic jos od Vojvodine nije napravio razliku gde god da je igrao…
Delija jug
Nema nista od dolaska Luburica u Zvezdu. Prica se da ce u Topolu. A nista ni od obestecenja Koreanaca Zvezdi. Njima je poslat dokument da je Meljanac slobodan igrac. Naravno, dokument je lazan, tako da ce neko odgovarati krivicno.
Mare
Nek plati veliko obestecenje da dovedemo boljeg i ide,nikad nece biti reprezentativni nivo a pitanje dal je i za Koreju
Ako nije top
mozda je pop_ _?
Ma
nemas ti pojma sta je top korektor! Da nece Riklikci ili Zajcev da potpisu za CZ i da igra super ligu? Za max 30. 000€ kolko bi nekim cudom CZ mogla da da za korektora ne moze da bude top... Nisi realan!
Прикажи још одговора
DelijaSever
Ako ode Melianac dolazi nenormalno dobro pojacanje za nase srpske uslove. Jedva cekam rasplet…
Meljanac
je od 8 razreda osnovne skole u crvenoj zvezdi......
zero
Meljanac je pred odlaskom u inostranstvo. Suska se da mu duguju novac.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.