Почетна / Одбојка / Супер лига

НА МЕСТУ УСПЕХА: Мрдак и Матић појачали Партизан

Иако је такмичарска година готова, у табору једног од наших најуспешнијих клубова већ се праве планови за високе домете наредне сезоне
ФОТО: ОК Амрисвил

Партизан је почетком марта исписао нове странице историје освајањем Купа Србије после 32 године. Тачку на домаћи шампионат ставио је у полуфиналу, пошто је Војводина, актуелни шампион, славила два пута.

Иако је такмичарска година готова, у табору једног од наших најуспешнијих клубова већ се праве планови за високе домете наредне сезоне. Чињеница да се све више наших играча из иностранства враћа у Србију говори о квалитету домаћих такмичења и напретку српске одбојке.

Добро познато лице поново ће имати шансу да обрадује верне навијаче црно-белих. Коректор Милија Мрдак (30) ставио је параф на уговор и браниће боје Партизана наредне сезоне. Мрдак стиже из швајцарског Амрисвила са којим је ове сезоне подигао пехар у Купу, а потом је освојио и титулу првака Швајцарске.

Рођени Краљевчанин прве одбојкашке кораке направио је у Рибници, потом је играо у дресу Војводине, али и у Италији, Грчкој, Португалији и Немачкој. У Партизану је био од 2013. до 2015. године.

Такође, појачање је стигло и на позицији средњег блокера. Матија Матић биће стуб одбране на мрежи клуба у ком је поникао. Док се не посвети клупским обавезама, представљаће Србију на 28. Европском првенству за јуниоре које се од 17. до 25. септембра одржава у Монтесилвану и Васту, у Италији.

Коментари33
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Au
Brate al ste vi sudije sekta jedna obicna!
Muzikant
a cujem da je briljirao i u Evropi
KV
Nema ni 30 sudija, a tek ih nece imati dok im je predsednik tako ZELEN, a samo je bitno da je on na prevaru isao da polaze za medjunarodnog. A onda mu dosao teca da bude vrhovni pa je nesto uspeo i da odsudi u paru sa Tomom Popovicem. Zato se sada i bori da teca nekako nelegalno ostane iako treba da ode u penziju.
Прикажи још одговора
Rijaliti
Vidi vidi drugara sto se uzjogunili. Ubola ih istina. Pa lazitarali ste drugari. Iskreno. Nema ljutis. A sa penzijama polako. Bio pokusaj da se uvali tanjir, pa usledila kopacka u Lajkovcu.
Pa kako
Ce sada pojedincima u dzep da ubaci 60000 za jedan mesec
Džoki brada
Ide on u penziju, ne sekiraj se. Moracete sad da se dokazete kvalitetom, a ne da vas rođa i teča protežira kako god da sudite...
Прикажи још одговора
Sta je ovo?
Kakve sad veze ima sudijska organizacija i sitne razmirice sa ovom vesti? Hajde bavite se svojim životima i pustite klubove i savez da rade.
Zauvek sudija
I predsednik produzio sebi karijeru posle 55. Samo ticu, drzi u tajnosti.
Niš
A sta uradi Jankovic pre par godina na LŠ, skandal napravio pa se vratio sad opet na LŠ... Pogledajte klip pa cete se uveriti
Прикажи још одговора
Fenolac
E moj ZELENI sudija, kakve veze tvoja tužna priča ima sa pojačanjima Partizana ? Svi te provališe već odavno, a preletačeviće ni fenolci ne vole. Tebi se najmanje Ribnica obraduje.
Todor
Nikad vise Zelenovic-Jankovic u KV.
Kod nas u KV
Taj moze u halu da udje samo kao gledalac, posle svih gluposti parket neće videti jos dugo. Zelen je on jos za ozbiljne utakmice. Nike lako suditi na Ibru, nije on za to. Zelen je...
Sudija
kakva liga takvi i igraci i sudije i treneri. propaganda o jacoj ligi cini svoje. liga nije jaca ali je starija. u obe konkurencije. podobni treneri polako ali sigurno unistavaju mlade igrace, a lose sudije kadriraju i prave politicku podelu. dobar si ako si sa nama, los si ako si protiv. najbolji primer, nezakoniti izbori u udruzenju sudija beograda. knjiga clanova im je 212 (potrebno 50 procenata za kvorum). za potrebe izbora naprave da bude 139, prisutno na misice 72 (nakon zvanja, i prijateljskih saveta), i zamislite najuplaseniji glasali jednoglasno za najgoreg sudiju od svih medjunarodnih sudija i jedinog kandidata jer je taj isti kandidat, propisao da kandidat za izbore moze biti samo sudija sa 10 godina staza na super ligi. demokratski. ostalih par koji ispunjavaju uslove, naravno ne pada im napamet da se uhvate posla. lepse je da uz pivo kritikuju sve i svakoga.
Dragi
moj Simonovicu , dajem sve od sebe da vratim dugove ali tesko je boriti se sam , dve do tri laste ne cine prolece. Zauvek uz tebe bice tvoj Zelenko
Grba
A zasto mene izopstavate iz cele price?!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.