Почетна / Одбојка / Супер лига

Александар Шкрбић у Црвеној звезди

Александар Шкрбић (24, 196 цм), прво је појачање Црвене звезде за нову сезону.

Свесни да су уговори истекли Стоиловићу и Копривици, челници актуелног шампиона, кренули су у потрагу за примачима, а као квалитетно решење ангажован је дојучерашњи члан Инђије.

Што се тиче осталих Звездиних играча, уговор је истекао још само Немањи Стефановићу и црвено-бели траже право решење на тој позицији.

Остали Звездини првотимци, нарочито они искуснији, добили су могућност да напусте клуб, уз одређено обештећење.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

kalimero
Jedan od najboljih primača u super ligi.Za neobaveštene i "dobronamerne",Škrbić je bio kadetski i juniorski reprezentativac Srbije,dohvat prilikom smeča 359 cm,odlično postavljanje u odbrani,apsolutno posvećen ekipi bez želje za samoisticanjem,omiljen u svim klubovima u kojima je igrao(Vojvodina,Radnički Kg.),veliki radnik,disciplinovan i odgovoran,treba li još šta reći o tom izuzetnom momku.Uz pravi rad koji će imati sa Kobiljskim,Škrbić će biti zaista veliko pojačanje Zvezde.Zvezdi i njemu želim puno uspeha.
Pantelija 1961
Odličan izbor,dečko će vrlo brzo pokazati šta sve zna i može.
Ovog trenutka najperspektivniji primač koji je mogao da se dovede.Uz male korekcije Kobiljskog on je sledeće godine u reprezentaciji.
PRAVI IZBOR
Momak je EXTRA u zavrsnicama, puca premko bloka, imaodlicnu odbranu, treba da radi na bloku i na servisu. To se da ispraviti-Idealan da za kratko vreme postane KLASA za nase uslove.
Rusanj
Auuuu, na sta je spala Zvezda... Prosle godine su doveli cetiri igraca od kojih je jedino Blagojevic igrao pomalo. Sada se opet "pojacavaju" na isti nacin.
auuu
Ako odaberu kao prosle godine Zvezda ce dugo vladati Srpskom odbojkom...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.