Почетна / Одбојка / Супер лига

Војводина се вратила на чело табеле, Звезда славила у Краљеву

Војводина НС семе наставила је победоносни низ и у петом колу Супер лиге максималним резултатом савладала Раднички из Крагујевца
ФОТО: ЦЕВ
Војводина НС семе – Раднички 3:0 (25:21, 25:18, 25:12)
Мала сала СПЦ Војводина. Гледалаца: 150. Судије: Александра Баланџић (Београд) и Иван Марковић (Обреновац). Трајање меча: 68 минута.
ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ: Симић 5, Николић 8, Станковић 8, Вемић 5, Јовановић 5, Минић 5, Пековић (либеро), Бојичић, Премовић 3, Кујунџић 2, Мехић 8, Тодоровић. Тренер: Страхиња Козић.
РАДНИЧКИ: Боровићанин 5, Гоић 3, Мартиновић 8, Вуловић 5, Илић 9, Рајковић 1, Протић (либеро), Пантовић (либеро), Павловић 1, Ивановић 1, Ковач 1, Кочановић 1. Тренер: Предраг Срећковић.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Рибница – Црвена звезда 0:3 (18:25, 24:26, 17:25)
Хала спортова у Краљеву. Гледалаца: 1.000. Судије: Александар Петровић (Ужице) и Иван Лазаревић (Шабац). Трајање меча: 70 минута.
РИБНИЦА: Илић 2, Окошановић 17, Адамовић 5, Ћосић 3, Вилимановић 1, Миловановић 9, Мочић (либеро), Усиљанин, Павловић 1, Сеизовић, Марковић, Пауновић. Тренер: Бошко Мачужић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Околић 8, Шкрбић 6, Стојсављевић 3, Мунћан 7, Благојевић 14, Буцуљевић 3, Јевтић (либеро), Јаковљевић 8, Ђурђевић, Гмитровић, Милутиновић, Вељовић. Тренер: Драган Кобиљски.

 

Новосађани су дошли до четвртог тријумфа у домаћем првенству, а што је најважније, одиграли су одлично пошто су пре само два дана имали дуел у Лиги шампиона против АЦХ Војела, из којег су, такође, изашли као победници.

Тренер Војводине НС семе, Страхиња Козић, одмарао је Борислава Петровића, а током меча ротирао је доста играча.

Коначно! У новој спортској дворани у Краљеву, отвореној почетком ове године, одиграна је прва одбојкашка утакмица.

И ривали су били прави, домаћа Рибница и шампионски састав београдске Црвене звезде.

Око 1.000 гледалаца је дошло у грандиозно здање на десној обали Ибра да ужива у чарима магичне игре на мрежи. На крају, победи се заслужено радовала Црвена звезда.

Семафор петог кола Винер штетише Супер лиге:
Војводина НС семе – Раднички 3:0 (25:21, 25:18, 25:12)
Рибница – Црвена звезда 0:3 (18:25, 24:26, 17:25)
Субота:
19,00: Нови Пазар – Клек Србијашуме
19,00: Инђија – Спартак
Четвртак:
Ниш – Партизан 3:2 (25:27, 25:20, 23:25, 25:18, 20:18)
------------------------------------------------------------------------------------------------
Табела: Војводина НС семе 4-1 (12 бодова), Ниш 4-1 (9), Клек (меч мање) 3-1 (8), Нови Пазар (два меча мање) 2-1 (7), Партизан 2-3 (7), Црвена звезда (два меча мање) 2-1 (6), Спартак (меч мање) 2-2 (6), Раднички 2-3 (5). Рибница 0-5 (2), Инђија (меч мање) 0-4 (1).
Напомена: Први критеријум при рангирању је број победа, потом број бодова, па сет количник, па поен количник.
Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pantelija 61
Sve ovo je daleko od dobrog.
Zak
Zvezda i Vosa su jaki svake godine i najjaci uvek, to su dva nasa najtrofejnija kluba i sa najboljom politikom....ali ove sezone mora da se paze, dolaze neki novi "vetrovi" u vidu Novog Pazara i Spartaka iz Ljiga....bice borbe! A i liga ce biti napokon zanimljiva. Moja zelja je da trofeji odu i negde van Beograda i Novog Sada, pa eto neka se i Pazar i Ljig koji mnogo ulazu u ovaj sport okite lovorikama i neka im se ulaganja isplate, napokon.
Jorgovanka
Da, slazem se da mnogo ulazu... Stipendije od 300 - 400 € su stvarno ozbiljna ulaganja u odnosu na klubove koji ni ne placaju igrace uopste.
da...
Vosa i Zvezda su dve trenutno najbolje ekipe u Srbiji. Vosina igra puno zavisi od raspolozenja Nikolica a Zvezdina od dobre volje Buculjevica. U svakom slucaju iz kola u kolo to izgleda sve bolje.
KV
Vesela Ribnica... Dzaba nova hala kad nemaju pojma.
kiZZo fkV 1914
Napred Voso,da vratimo titulu gde joj je mesto-u srpsku Atinu !!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.