Почетна / Одбојка / Супер лига

Прволигаш Млади радник избацио Партизан из Купа!

Лидер прволигашког каравана, екипа Младог радника, наставила је победоносну серију и у мечу осмине финала Купа Србије против Партизана
ФОТО: Н. Неговановић
Млади радник – Партизан 3:1 (12:25, 25:23, 27:25, 25:16)
Хала: СЦ „Пожаревац”. Гледалаца: 300. Судије: Ал. Петровић (Ужице), Д. Савић (Београд). Трајање меча: 98 минута.
МЛАДИ РАДНИК: Ф. Ковачевић 1, Петровић 3, Машуловић 13, Јевтић 11, Надаждин 22), Милутинов 8, Спасић (либеро), Поповић 11, Шатора, Милосављевић 1, Савић, Милошевић. Тренер: Игор Благојевић.
ПАРТИЗАН: Буша 9, Пантић 14, Лопар 10, Костић 1, Величковић 9, Поломац 2, Рајковић (либеро), Јокановић 1, Поповић 4, Недељковић, Жугић, Перишић. Тренер: Владимир Васовић.

 

Победа Пожаревљана не може се подвести под сензацију, али је свакако изненађење, чим екипа из нижег ранга елиминише Суперлигаша.

Искористили су одбојкаши Младог радника све слабе тачке младог тима Партизана, који је после лако добијеног првог периода, захваљујући добром сервису и одличној игри у одбрани, потпуно стао и дозволио домаћину да се размаше и узврати свом силином.

После успешно завршеног трећег периода, у четвртом Партизан више није имао снаге да пружи јачи отпор разиграном домаћину.

Публика је на ногама дочекала крај сусрета, а данас ће Пожаревљани са великом пажњом ишчекивати резултат жреба, јер су њихови љубимци, победом против Партизана, доспели у „јачи” шешир.

У петак ће се на „Београдском сајму” од 13 часова одржати жреб четвртфинала Купа у обе конкуренције. Зоран Терзић, први тренер женске сениорске репрезентације Србије одредиће парове.

Код мушкараца, у тзв. „слабијем шеширу” су Ниш, па два прволигаша, Косовска Митровица и Јединство из Старе Пазове, те краљевачка Рибница. Они ће бити домаћини у првим утакмицама, које су на програму 22. децембра.

У „јачем” шеширу су Војводина НС семе, Црвена звезда, Нови Пазар и од синоћ Млади радник.

Код дама, домаћини првих мечева су ТЕНТ из Обреновца, Железничар из Лајковца, Футог и Крагуј, а у јачем шеширу су Визура, НИС Спартак, Црвена звезда и Јединство из Старе Пазове.

Семафор осмине финала купа Србије:
Косовска Митровица – Раднички 3:2 (25:16, 13:25, 25:20, 21:25, 16:14)
Ниш – Инђија 3:0 (25:14, 25:22, 25:21)
Спартак (Суботица) – Војводина НС семе 1:3 (23:25, 20:25, 25:23, 22:25)
Железничар – Рибница 0:3 (14:25, 22:25, 22:25)
Клек Србијашуме – Црвена звезда 0:3 (19:25, 21:25, 15:25)
Топлички Витезови – Нови Пазар 1:3 (14:25, 24:26, 25:22, 14:25)
Јединство СП – Спартак (Љиг) 3:2 (25:15, 16:25, 25:22, 18:25, 15:8)
Млади радник – Партизан 3:1 (12:25, 25:23, 27:25, 25:16)
Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Liga
Liga je takva da izuzev Vojvodine i CrveneZvezde svako moze da pobedi svakog i milsim da Partizan ipak ima mogućnost da ostvari rezultat u gornjem delu tabele, pogotovo uzimajući u obzir raspored utakmica. Nije Partizan kao prošle godine ali ipak nije bez šanse. Drugo je što ste navikli da Partizan bude stalno u vrhu i bori se za titulu. Odustajanjem od evrope bilo je jasno da uprava ne očekuje ove godine od ove ekipe mnogo.
Mica
Koliko znam Zvezda je izgubila u Ljigu?
Crni
Nismo navikli da Partizan bude u vrhu poslednjih godina... Naprotiv.
.....
Bravo Pozarevac. Koliko Partizan ima Tehnicara sem ovog starog-prvog?
Tri
Kostić (88), Jokanović(93) i Zugic(97)
rew
Tako je! partizan o-uut!
nike
Ekipa Patizana je skroz podmladjena i mislim da je Uprava kluba toga svesna da za ovu sezonu nemaju velike ambicije sto je i realno.Klub ima jako talentovane mlade momke i ako ostanu zajedno narednih godina mislim da ce dominirati.Takodje mislim da treba sansu dati madom tehnicaru Zugicu jer je sigurno kvalitenijibod Jokanovica koji je juce pokazao da ne zna gde se nalazi niti gde mu je koji igrac.
Mare
Taj mali je talentovani i ima hrabrost kada dize a veoma je jak i spreman. Kad bude dobio šansku biće to veliki plus za partizan.
taktika
Zasto nisu prodali starog tehnicara, kada imaju Jokanovica i Zigica, pa ozbiljno podmladili ekipu. Verovatno ce u drugom delu sezone dovesti nekog starijeg igraca da spasu sezonu.
Прикажи још одговора
Ili....
Partizan mozda nije dobro procenio koje od mladih igraca treba isforsirati ili tehnicar nema volje i ne moze da ih podigne. Cestitke Pozarevljanima.
ili
...im nije ni trebao taj tehnicar. Cestitke Mladom Radniku!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.