Почетна / Одбојка / Супер лига

Партизан први полуфиналиста плеј-офа, Нишлије завршиле сезону

Партизан је први полуфиналиста плеј-офа. Београђани су после само два меча елиминисали Ниш, који је био боље пласиран у лигашком делу шампионата, па ће наставити шампионску трку са бољим из сусрета Црвена звезда – Раднички
ФОТО: Н. Неговановић
Партизан – Ниш 3:0 (25:21, 25:16, 25:19)
Дворана: СЦ „Визура”. Гледалаца: 200. Судије: Горан Градински и Дарко Савић. Трајање меча: 68 минута. Резултат у серији: 2:0.
ПАРТИЗАН: Буша 11, Пантић 8, Недељковић 2, Жугић, Лопар 8, Костић 3, Рајковић (либеро), Јокановић 4, Величковић 9, Поломац 8, Поповић, Перишић 1. Тренер: Владимир Васовић.
НИШ: Ракић, Пејчић, Кубуровић 4, Перовић 9, Јелић 2, Стојковић 5, Костадиновић (либеро), Мијалковић 5, Опачић 8, Ангеловски (либеро), Илић 4, Јовић 2. Тренер: Саша Стефановић.

 

Ни једног тренутка се питање победника није постављало. Партизан је био доминантан, од почетка па до краја сусрета држао је вођство, уз одличну игру читавог тима.

Са друге стране, Нишлије су биле ослабљене неиграњем њиховог најбољег поентера Пржића, па су овом утакмицом завршили сезону.

У победничком тиму истакли су се Буша са 11 поена, Величковић са девет, док су по осам сакупили Лопар, Пантић и Поломац. Код Нишлија, бољи од осталих били су Перовић са девет и Опачић са осам поена.

Семафор других мечева четвртфинала плеј-офа (на две победе):
Партизан – Ниш 3:0 (25:21, 25:16, 25:19), резултат у серији 2:0.
Недеља:
18,00: Раднички – Црвена звезда, резултат у серији 0:1.
19,00: Рибница – Војводина НС семе, резултат у серији 0:1.
19,00: Спартак – Нови Пазар, резултат у серији 0:1.
Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Piksi
Drugi dizac je drugi vec 7. godina, ovaj treci, bez obzira na kvalitet i talenat, ce biti treci ili drugi 14. godina! Ako je pametan oticice iz Partiz!na dok jos moze, da igra i razvije se u vrhunskog igraca!
Nisam znao....
Partizan ima i drugog tehnicara??? Momak pravi vodja, napravio par aseva iz servisa, kuvao, odlicno blokirao - odakle se ovaj stvorio. BRAVO PARTIZAN,
Kako ????
Kako je moguce dici loptu u ravni mreze a da je spora????? Kada je treci tehnicar izmislio dizanje i ako ima neki snimak posaljite gde mozemo da pogledamo????? Kakvo je to dizanje preko glave- pa ni Grbic ne zna da dize preko glave...... koliko tehnicara ima Partizan koji su izmislili dizanje ?????
CINJENICE......
ja ne znam ni drugog ni treceg ni cetvrtog tehnicara. Ono sto sam ja video je da je mladi tehnicar u trecem setu uzeo cetiri poena- dva asa, kuvao i blokirao . Obicno u trecem setu sve ekipe padaju- Partizan je bio poletan i pun pozitivne energije. Mogu da komentarisem nesto sto sam video i sto i statistika sigurno moze da potvrdi. Koliko to Partizan ima tehnicara u prvom timu?????
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.