Почетна / Одбојка / Супер лига

Кобиљски: Победили смо фаворита, екипу у коју је уложено много новца

Први тренер Црвене звезде, Драган Кобиљски, рекао је да су његови пулени остварили велику победу у Новом Саду
ФОТО: Н. Неговановић

Добили смо фаворита, и то на њиховом терену. За нас је ово велики тријумф, јер је у односу на Звезду, у екипу Војводине ове сезоне уложено доста новца. И рекао бих техничких ствари, у смислу да су са „вајлд-картом” одиграли Лигу шампиона, што ми одавно нисмо, а што је њима донело чврстину и искуство. Још ништа није одлучено. Чека нас утакмица у суботу, коју ће вероватно поново решити једна, или две лопте – закључио је Кобиљски.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

SAVA realno
Čestitke zvezdi i kobiljskom na pobedi ali mora kobiljski da ranije prepozna kada mu ekipa pada i ko je razlog da je u trećem setu ušao novi korektor možda bi bilo 1:3 a i prijem je biona ne zavidnom nivou pa sa svežom krvlju vojvodina bi bila slomljena a treneru veliki plus ovako je malo bio izgubljen(uplašen) teško je stići razliku istim sistemom igre.DOBRONAMERAN ZVEZDAŠ ..Još jedna pobeda i titula
Da......
Kada trener i kada gubi i kada dobija, ima reci hvale za protivnika, taj u privatnom zivotu moze biti samo Džentlmen.
Guverner
Kobiljski, nisi rekao nista novo.Decenijama vec Vojvodina ulaze najvise u odbojku u Srbiji... A rezultati?! Ma koga je briga,vazno je da se pune dzepovi pojedinaca.
Zilien
Bilo kakav trofej je pojam za srpsku odbojku (klupsku).. U Finalu je Vojvodina igrala sa Benfikom...
@Zarko
Kakav evro trofej?To je sramota nazvati evro trofejom sto si nazvao.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.