Почетна / Одбојка / Супер лига

Ко су најбољи играч и играчица првог кола Супер лиге? (АНКЕТА)

Од четвртка до недеље одиграно је прво коло Супер лиге у обе конкуренције, мушкој и женској
ФОТО: Н. Неговановић

Нови одбојкашки шампионати Србије стартовали су у четвртак у конкуренцији одбојкашица, односно петак у конкуренцији одбојкаша.

Дерби дама игран је на Бањици, а Визура је разбила Црвену звезду у само три сета. Освајач Супер Купа Јединство је у Старој Пазови било боље од МД Зрењанина. Максималне победе остварили су ТЕНТ, Спартак и Динамо.

Код одбојкаша дерби је игран у Нишу, а Црвена звезда је остварила максималан тријумф против истоименог тима. Спартак је у Љигу славио против Партизана, у изузетно занимљивом сусрету.

Коло је победом отворила Војводина, која је у Новом Саду била боља од Јединства из Старе Пазове. Тријумфе су забележили још Нови Пазар и Раднички.

Журнал вам омогућава да бирате најбоље појединце кола у обе конкуренције. У избор улазе играчи и играчице који су били најбољи на тим сусретима по оценама наших извештача.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Idemo Pazar!
Anketa je realna! Pa ja sam samo 20 puta glasao! :)
odbojkas
Pogledajte statistiku sa utakmica dvojice prvoplasiranih pa da vidite koliko je nerealna anketa.
Odbojkas
Nerealno, pola Pazara glasalo.
???????
Statistika koju nam daje UOKPL je blago receno neozbiljna. Statisticari cesto nisu u mogucnosti da izbroje greske u prijemu i napadu a procentni racun je za njih misaona imenica. Pogledate utakmicu pa pogledate statistiku i zakljucite da neko nije pratio utakmicu.
Problem
Licencirani statisticari definitivno ne znaju ni podatke da ubacuju a kamo li da broje do tri ili ne daj boze do pet.
Statističari ne broje greške
niti se bave procentnim računom. Statistika na odbojkaškim utakmicama u ligama Srbije se vodi tako što licencirani statističari, od strane trenerske organizacije, tokom igre ubacuju podatke u računar koji ima za to napravljen softver, te onda računar obrađuje unete podatke i izbacuju indekse uspešnosti u servisu, prijemu servisa, napadu i bloku.
Anketa Vam je neozbiljna
Ukoliko na sajtu UOKPL pogledate statistiku i indeks uspešnosti, videćete da je Maja Aleksić na trećem mestu blokera iza Tanje Sredić i Ivane Mrdak. Pa je moje pitanje zašto u ovoj anketi nema Tanje Sredić. Dalje, Jovana Jovičić iz OK TENT,je tek na devetom mestu među korektorima a Vi je stavili u anketu za najbolju igračicu kola.
Svoga posla
Cime se vi ljudi bavite. Ko vas tera da komentarisete...
Админ
Прво, наравно да ћемо сваки пристојан коментар објавити, са тим на сајту Журнала никад нећете имати проблем. Друго, дакле, по Вама је најбоља играчица меча Спартак - Железничар 3:0 (25:17, 25:21, 25:18) коректорка пораженог тима? Молим Вас, нађите ми утакмицу у којој је Бата Атанасијевић МВП меча, а кажете да их има много, а да је национални тим изгубио овако убедљиво. Добро, не морате Атанасијевића, дајте било коју утакмицу у којој је један тим изгубио са оваквом разликом, а да је играч утакмице из пораженог тима. Што се тиче господина Јагличића, слажемо се да је најбољи познавалац одбојке од свих спортских новинара у Србији, ту нема дилеме. За Вас једна информација, правило је у одбојкашкој рубрици Журнала да играч утакмице не може да буде из пораженог тима. То правило је увео уредник рубрике, консултујући се са својим сарадницима. Још једном, спортски поздрав!
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.