Почетна / Одбојка / Супер лига

Дерби трајао 63 минута: Јединство убедљиво у Старој Пазови

Требало је то да буде дерби кола, с обзиром да су снаге одмерила до ове рунде два непоражена тима. Али, на терену као да је постојала једна екипа. Јединство је пред својим навијачима у Старој Пазови „почистило” са паркета инфериорну екипу из Панчева
ФОТО: Н. Неговановић
Јединство (СП) – Динамо 3:0 (25:18, 25:14, 25:19)
Хала спортова у Старој Пазови. Гледалаца: 200. Судије: Бранислав Јованчић и Александра Баланџић. Трајање меча: 63 минута.
ЈЕДИНСТВО СП: Јакић 4, Мрдак 14, Антанасијевић 2, Олуић 16, Вулин 6, Сакраџија 13, Петров (либеро), Миросављевић, Вујновић Радишић, Каличанин 3, Ђукановић. Тренер: Јово Цаковић.
ДИНАМО: Ашћерић 3, Лазић 3, Миловановић 2, Коцић 15, Спремо, Марковић 1, Ђурђевић (либеро), Владисављевић (либеро), Трајковић, Симић 1, Митровић, Михаиловић. Тренер: Александар Владисављев.

 

Гошће са очајним пријемом сервиса и нису имале чему да се надају. Пало им је чак 11 асова, а њихов либеро Ђурђевић имала је исто толико грешака у пријему сервиса! Код домаћих је одлична била Ивана Мрдак, њој уз раме Сара Сакраџија и Јелена Олуић.

Панчевке су се држале у првом сету до завршнице, кад су заостајале само два поена (21:19), али су потом посустале – 25:18.

У другом периоду није било никаквих дилема, иако су гошће повеле са 3:0, док је у трећем Јединство решило све дилеме кад је на првом техничком тајм-ауту повело са 8:2...

Семафор трећег кола Супер лиге:
Јединство (СП) – Динамо 3:0 (25:18, 25:14, 25:19)
Петак:
18,00: Црвена звезда – Железничар
19,00: Спартак – Јединство (У)
Субота:
20,00: МД Зрењанин – Визура
Недеља:
17,00: Футог – ТЕНТ
Табела: Јединство (СП) 3-0 (9 бодова), ТЕНТ (меч мање) 2-0 (6), Динамо 2-1 (5), Спартак (меч мање) 1-1 (3), Визура (меч мање) 1-1 (3), Јединство Ужице (меч мање) 1-1 (3), Железничар (меч мање) 1-1 (2), Црвена звезда (меч мање) 0-2 (1), Футог (меч мање) 0-2 (1), МД Зрењанин (меч мање) 0-2 (0).
Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stek
Dogovorena utakmica, tehnicar Panaceva koja je dobila proslu utakmicu nije bila u timu, sve jasno kao dan! Sramota!
Braca
Sto bi ista Pazova dogovarala, kad je realno jaca. Tehnicarka je inace tu (Ema (Milovanovic) je pre odlaska u inostrastvo bila prvi tehnicar Dinama). Ujedno ona je i kapiten ekipe Dinama, tako da im nije nedostajao prvi tehnicar.
Mrki
Svaka cast doktorima, ali traze se trofeji ! Cakovic to moze !
Mrki
Ne pise se klubskoj nego klupskoj!
Caković je inače pun
trofeja u klubskoj odbojci,
Суботица
Олујићка и Антанасијевићка својим квалитетом могу донети Јединству титулу. Прешле су у клуб који се не задовољава учешћима у финалима попут Спартака. Заслужиле су титулу.
hahah
jovo selektor? cega? pored terzica zakoca nesica dokazanih doktora odbojke???!!!!
Braca Grim
Dokazanih doktora odbojke ? ? ?
Da......
Odlicna igra Sremica.... i pitam se..... gde li si sad VOLEj da komentarises Jovino vodjenje ekipe.
Milos
hahahahahaha
Da....
Bravo VOLEj.....bravo...
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.