Почетна / Одбојка / Супер лига

Кога још занима српска клупска одбојка? РТС неће преносити мечеве финалног турнира Купа Србије!

Душан Кесер је саопштио да, по свему судећи, неће бити директних преноса утакмица са финалног турнира Купа у Новом Пазару
ФОТО: В. Марковић

Нажалост, због атлетског првенства Европе у Београдској арени, из РТС-а су нам саопштили да немају могућности да раде директне преносе са финалног турнира Купа. Ових дана ћемо покушати да разговарамо са неком другом телевизијом, како бисмо у последњем тренутку ипак обезбедили преносе, бар финала.

На крају је Чедомир Недељковић, комесар такмичења УОКПЛ, прочитао део званичног писмо људи са РТС-а:

Сви капацитети и људство су ангажовани у периоду од 22. фебруара до 6. марта, на реализацији пројекта Европског првенства у атлетици, што важи и за колеге из Новог Сада...

Коментари24
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Adi np
Svi ste dobrodosli u Novi Pazar, dodjite da uzivamo u sportu gde nema profita gde nema kladionicarskih namestaljki , dodjite da navijamo zajedno
Nek se sada pokaze to novo rukovodstvo na celu sa Gajicem. Ovo im je prvi veci test. A sledece godine bi konacno mogao fajnal for da bude u Beogradu, da gledam uzivo kad ne mogu na TV-i!
Referee
Znas, ranije smo se "smejali" kad neko prvi put sidje sa planine. Doslo neko cudno vreme... Sada se slatko smejem kad neko prvi put izadje iz Beograda!
NS
Dobar pocetak vladavine nove garniture Saveza...
Nije korektno
napadati one koji su tek pre dva meseca došli u OSSRB. Naša domaća ligaška muška odbojka je mnogo ranije propala ali je to pokrivano reprezentativnim uspesima. Istine radi valjalo bi da znate da nacionalnim prvenstvom i kup takmičenjem upravlja UOKPL.
Ticu
Kao prvo, nije vladavina, a ti si navikao izgleda na vladavinu, pa ti ostalo. Drugo, nisu celnici OSS kamermani i reporteri, tako da treba sebe da preispitas sta si napisao. A ako bas volis odbojku, mozes da gledas utakmice finala Kupa, ali mislim da te to ne zanima. I prestani da mrzis, bice ti bolje!
Slanina
Koja ste vi skupina bekorisne mase... Dajte RTV da prenosi, ako nista drugo.
Neko neko
Ovo je podjednako greška UOKPL-a koji zakazuje finalni turnir u isto vreme kada se održava najveće sportsko takmičenje u zemlji u ovoj godini. To prvo, drugo, RTS prenosi i Superligu manje vise zato što mora, ne ostvaruje profit od prenosa, a naravno iz UOKPL-a i Lige nije bilo inicijative oko eventualne prodaje prava nekoj od privatnih televizija (Arena, Sport Klub). Lično bih bio srećan da vidim našu ligu na nekoj od ovih televizija. I UOKPL, ako već ne budete sposobni da obezbedite TV prenos, unajmite nekoga, napravite web prenos na sajtu, toliko valjda možete.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.