Почетна / Одбојка / Супер лига

Војводина у финалу плеј-офа после само три меча против Јединства

Војводина је у финалу плеј-офа! И младост и искуство били су на страни екипе Неџада Османкача у полуфиналној серији против Јединства из Старе Пазове
ФОТО: Н. Неговановић
Јединство (СП) – Војводина НС семе 1:3 (27:25, 21:25, 22:25, 22:25)
Хала Стара Пазова. Гледалаца: 450. Судије: Игор Миљковић и Предраг Балаџић (Београд). Трајање меча: 101 минут. Резултат у серији: 0:3.
ЈЕДИНСТВО: Милић 8, Пешут 9, Радишић 1, Јованович 12, Мицић 18, Рољић 15, Мајсторовић (либеро), Пајић 4, Мадић 2, Паравиња, Матијашевић, Радивојевић. Тренер: Жељко Вукелић.
ВОЈВОДИНА: Симић 10, Станковић 7, Премовић 20, Кујунџић 23, Мехић 15, Радовић, Пековић (либеро), Илинчић, Надеждин, Ковачевић, Тодоровић, Перић. Тренер: Неџад Османкач.

 

Новосађани су славили у сва три дуела, доказавши да су, упркос малом броју година, спремни за високе домете.

У последњем мечу, на гостујућем терену, Војводина је савладала Јединство после несрећно изгубљеног првог сета.

Иако су имали примат, те и две сет лопте (24:22), Новосађани су дозволили ривалу да се врати. Јовановић је био и више него мотивисан, па је домаћима донео велики перокрет и вођство у сетовима.

Да ће се брзо вратити „у нормалу“, играчи Неџада Османкача наговестили су већ почетком наредног (7:2).

Игралису се Новосађани, сигурно корачајући ка новом финалу и великој борби за титулу. Добро су сервирали, још боље се бранили момци у дресовима Војводине.

Иако су у појединим моментима домаћи претили, нису испуштали конце из својих руку гости, да би на крају славили велику победу!

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nesa
Pazova je izgubila jel je Radisic osvojio manje od 2 poena ovog puta.:):):)
Nebojsa Djuric
Bravo Nedjo,sad po titulu..
Milos
Znaci ipak nije mrzlo pred zoru?
Sremac
Nije braca.... prolece doslo....cestitke Vosi, bolji tim ide u finale!
100% Novosadjanin
A red je vise da se titula vrati kuci... 'Ajmo, Voso!
Red je...
Deset susnih godina... Patnje i bola.
Samo tri meca?!
Zar je neko ocekivao vise od tri?!?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.