Почетна / Одбојка / Супер лига

Визура преко Звезде у финалу, победа Јединства у Обреновцу!

Нису могле ајкулице да буду уловљене на свом Тошином бунару. Актуелне шампионке показале су колико су посвећене одбрани титуле, да и упркос свим напорима Црвене звезде, нису дозволиле пораз у полуфиналној серији
ФОТО: Н. Неговановић
Визура – Црвена звезда 3:2 (21:25, 25:19, 22:25, 26:24, 15:3)
Дворана: СЦ Визура. Гледалаца: 200. Судије: М. Јанковић (Стара Пазова), П. Баланџић (Београд). Трајање меча: 128 минута. Резултат у серији: 3:0.
ВИЗУРА: Ерић 12, Лозо 13, Коцић 11, Лазовић 19, Алексић 13, Ћировић 7, Пушић (либеро), Веселиновић, Златковић, Царић, Ашковић, Мићуновић. Тренер: Јовица Цветковић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Трнић 14, Чанак 10, Ђурић 2, Миленковић 19, Стијепић 10, Лукић 14, Вукомановић (либеро), Секулић 1, Радмиловић, Ђорђевић, Букилић, Ашоња. Тренер: Мирјана Мусулин.

 

Дуго ће се причати о завршници четвртог сета и повратку какав само Ерићева и њено младо јато могу да остваре.

Недостајала су екипи Мирјане Мусулин три поена да направи брејк на Тошином бунару, али су је као велика одиграла Алексићева, па је уз подршку Ерићеве одвела меч у пети сет, у коме гошће нису имале никакве шансе.

Како је четврти сет одмицао предност на страни гостију је бивала све већа (21:16), а паузе Цветковића доносиле су, наизглед, само краткотрајне промене.

Ипак, мало по мало, враћале су се шампионке. Алексићева је доминирала на мрежи, Ерићева са сервис линије па се 19:22 убрзо претворило у 23:22.

Браниле су црвено-беле потом две сет лопте ривала, али нису могле против кувања Ћировићеве који је меч одвео у тај-брејк.

А тамо потпуна доминација Визуре. Поентирале су са свих позиција. Нису имале шанси црвено-беле даме, које су остале на само три освојена поена.

ТЕНТ – Јединство (СП) 1:3 (19:25, 25:20, 16:25, 21:25)
Дворана: ЈП СКЦ Обреновац. Гледалаца: 400. Судије: И. Миљковић, Д. Рогић (обојица из Београда). Трајање меча: 106 минута. Резултат у серији: 1:2.
ТЕНТ: Вигњевић 3, Јовичић 25, Бјелић 2, Гајић 9, Вучићевић 6, Станимировић 13, Степановић (либеро), Ђурић (либеро), Ћеранић 2, Рогановић 1, Мартиновић, Марковић. Тренер: Маријана Боричић.

ЈЕДИНСТВО: Јакић 11, Мрдак 10, Антанасијевић 2, Олуић 18, Вулин 6, Сакраџија 19, Петров (либеро), Миросављевић, Вујновић, Каличанин 1, Радишић, Шкорић. Тренер: Јово Цаковић.

 

После неочекиваног пораза од ТЕНТ-а у првом мечу полуфинала плеј-офа, одбојкашице Јединства из Старе Пазове одговориле су на најбољи могући начин.

 

На рутинску победу у другом мечу пред својим навијачима, надовезао се и тријумф у Обреновцу, у коме су изабранице Јова Цаковића још једном приказале игру која их је красила већим делом сезоне, па ће већ у петак, на истом месту, имати прилику да се придруже Визури у великом финалу.

Црвена звезда – Визура 0:3
Први меч: Црвена звезда – Визура 0:3 (17:25, 19:25, 12:25)
Други меч: Црвена звезда – Визура 1:3 (19:25, 23:25, 25:11, 15:25)
Трећи меч: Визура – Црвена звезда 3:2 (21:25, 25:19, 22:25, 26:24, 15:3)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Јединство (СП) – ТЕНТ 2:1

Први меч: Јединство СП – ТЕНТ 2:3 (21:25, 27:29, 25:18, 25:17, 11:15)

Други меч: Јединство СП – ТЕНТ 3:1 (28:30, 25:23, 25:16, 25:15)

Трећи меч: ТЕНТ – Јединство СП 1:3 (19:25, 25:20, 16:25, 21:25)

Четврти меч, 21. април (петак): ТЕНТ – Јединство СП

Напомена: Евентуална мајсторица играла би се 24. априла у Старој Пазови.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Covek
Je mozda gramaticki slab ali je rekao sustinu stvari.Razumeli su i pismeni i nepismeni.Odlaziiii
Tesko
Da i ti sam sebe razumes Ako ti dete nema mesta kod njega nece ga imati i da ih se deset izmenja. Dzaba ti sve.
Zvezdas
Sramno je za klub ranga jedne C zvezde, da je izgubila ko zna koliko meceva od Vizure na poen ili dva,na kraju 3:2! Da li uce te igracice na svojim greskama?Ujedno 3:0 u seriji, premnogo... Krajnje je je vreme da se u ZOK Cz nesto radikalno promeni, inace predugo kaskamo...
Sta
Ste se zaparepastili sto je taj selektor od 4 ekipe bio 3.meseto zar i to nije uspeh galamdzije koji sve zna sem odbojke.Sto niko ne napise da je taj isti zaobisao Nisavski region i izbacio kolege iz Spensa na inace otvorenom treningu-krije li znanje ili ipak neznanje.
Mrki
Jedinstvo do titule !
Jova
Scepanovic selektor pionirki ostavka odma sutra izgubio od madjarske i belorusije uzas jad beda repke beograda ustvari srbije valda igracice 2003god odma na balkanijadu i ako moze 7 igracica iz vojvodine a ne jedna kao sada
Rodjace
Sedi jedan,promasena tema potpuno. A Zvezda ce napred kada odu Laslo,Ana i naravno Musulin,devojke su sjajne.
Hahaha
Ajde negde stavi neku tacku,barem zarez neki ili veliko slovo i nauci da pises pre nego se javis. Kakav ti pravopis verovatno ti je takvo i znanje iz odbojke.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.