Почетна / Одбојка / Супер лига

Председник Визуре, Зоран Радојчић: Немамо тренера!

Освајањем шампионске титуле одбојкашице Визуре наставиле су доминацију на домаћим паркетима, а први потез агилне управе пред почетак нове сезоне, била је званична пријава за учешће у европској Лиги шампиона.
ФОТО: В. Марковић

На тај начин, председник клуба Зоран Радојичић само је потврдио највише амбиције и у наредној сезони, иако је Визура тренутно без тренера.

– Прво бих рекао да смо у међувремену исплатили и десету плату играчицама и трећу члановима стручном штаба, који су били ту од средине фебруара. Онда смо прешли на разговоре са Јовицом Цветковићем и његовим сарадницима и морам да признам, да се нисмо договорили око продужетка сарадње. Запело је око новца... – каже Радојичић и наставља:

Ништа још није готово. Појављују се и неки други кандидати, важно је и какав ћемо буџет склопити за наредну сезону, какав ћемо имати жреб за Лигу шампиона... – подсетио је први човек „ајкулица” на 14. јун, када ће се у Луксембургу извлачити куглице за елитно европско такмичење.

Тренутно је шест јуниорки Визуре на припремама репрезентације Србије, а Теодора Пушић је са сениоркама, код Зорана Терзића. Са још неколико девојака, на Тошином бунару тренира Дејан Десница, прошле сезоне кормилар МД Зрењанина.

Кроз разговор са људима из Зрењанина, добио сам информацију да је Дејан расположен да ради са девојкама из Визуре и биће тако до 22. јуна. Испао је изузетно коректан и само ћу додати да ће и он бити један од кандидата за новог тренера Визуре – рекао је Радојичић.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ljubo
Šćepo u tent opa bato otkud to ma sad ce on sa pionirkama na balkansko da uzme medalju....kad ono ja se probudi i shvatim da je to bio samo san...i tako pa da odo ja da spavam al scepu kao ruzan san necu sanjati laku noc.
Ima veze
Kako da nema veze ? Nije mu dete na spisku a nado se covek i sad mu svi krivi.
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста
Pogledao sam naslov, pročitao tekst , pa onda Vaš (nepismeni) komentar i ne vidim u kakvoj je vezi Šćepa sa time šta ste Vi sanjali.
pero
scepanovic dolazi a sunce ti kalajsano..
@politika
Tamo gde si bio, tu gde si sada, a i tamo gde ćeš otići, TI ĆEŠ UVEK BITI PROMAŠENA INVESTICIJA!!!
politika...
Scepanovic dolazi u TENT...novi vetrovi duvaju, usluga za uslugu, ti meni selektore, ja tebi direktore, samo su se zaigrali. Promasena investicija.
Прикажи још одговора
Ostace upceno samo jedno
A to je da nikada nijedan strucni stab nije otisao jednoglasno kao kada je bio gospodin Baltic i ostala gospoda!!!Utisak godine....
Ostace upamceno i jos nesto
Da nijedan klub nije promenio toliko trenera u svojoj istoriji... Utisak milenijuma...
mozda dodje Rezende
Ako ona igra borice se za opstanak.
brm!!!
JoVooo evo šanse da uzmeš titulu!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.