Почетна / Одбојка / Супер лига

МД Зрењанин иступио из Супер лиге и ујединио се са Клеком

После две успешне сезоне у суперлигашком друштву, МД Зрењанин је иступио из такмичења и о томе известио ОСС и ОСВ. Ко ће наследити клуб из Кристалне дворане у елити, остаје да се види, пошто ће у понедељак бити расписан конкурс за попуну
ФОТО: Ж. Шемић

Овакав епилог могао се и наслутити кад је стручни штаб Зрењанинки, на челу са Дејаном Десницом, напустио клуб, после чега су отишле и играчице, Марковић, Иричанин, Поповић, Копривица, Павловић...

На нивоу локалне самоуправе уследио је предлог да се МД Зрењанин и ЖОК Клек Србијашуме, повратник у Суперлигу, фузионишу.

Тиме би се далеко лакше финансирао колектив и штета што потез није урађен пре годину, две, јер би и играчки кадар био на вишем нивоу и у кргу кандидата за највиши пласман.

Клечанке ће бити носиоци развоја одбојкашког спорта и два омладинска погона треба да чине базу за будућност.

Како смо сазнали, Миленко Борљан, један од водећих људи МД Зрењанина и представник спонзора, „Производња Миле Драгић“ треба да буде члан новоформираног УО фузиносаних клубова, Иван Титин би био координатор за омладински погон, а како је најављено, сви тренери у раду са млађим категоријама, треба да остану и тренираће у две овдашње основне школе и у зрењанинској Гимназији.

Ана Сарић и Маријана Праштало су се прикључиле Клечанкама у тренажном процесу, а питање је хоће ли њиховим стопама Теа Терзијевска и Тамара Ђурђевић.

За најдаље три недеље, треба да се одржи Скупштина  новог клуба, одреди име и изабере вођство за наредни период од четири године.

Клечани су, као и минулих деценија, остали база за одбојкашки спорт у равници и његов развој.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sale odbojka
MD je napravio veliki dug za kratko vreme.Dovodili su igračice sa strane kao na traci u svim kategorijama.U Kleku fudbaler vodi mlađe kategorije .nije odigrao ni set kao igrač nikad ni u najnižoj ligi.Nema tu sreće,dok je para i dok grad daje novac svi se guraju u uprave klubova,iz samo jednog razloga ličnog interesa.
Djuro
Prava stvar veliki pozdrav za zok klek .
xl
Bobane sto se Kleka tice,slobodno protresi...kakve lazi,kakve kratke noge.jeste uzece termine i igracice sto su ostale ali to im i pripada,posto predhodnih godina nisu mogli sat vremena u bilo kojoj skoli u Zr da dobiju termin,zbog politike a imaju vrhunske rezultate u svim kategorijama...rade ljudi posteno,to sto se MD raspao nije njihov problem....
Memara
A kad se samo setim članka od prošle godine u kojem se piše o predsedniku kluba MD 023 Kravarušiću kao o istaknutom zrenjaninskom privredniku... Još sam tad pisao da je to smejurija, a da čovek predstavlja najobičnijeg političkog aparatčika pozicioniranog u javnom sektoru, koji niti OK MD 023, niti zrenjaninskom sportu uopšte, ne može doprineti ni na koji način.. Sad mi je krivo što sam bio u pravu, a vreme je dokazalo da je tako. Mogla bi redakcija cenjenog Sportskog žurnala da predloži svom dopisniku iz Zrenjanina da uradi intervju sa gospodinom Kravarušićem i postavi mu par pitanja oko ovako neslavnog kraja još jednog u nizu sportskih klubova iz Grada Zrenjanina. Podsećanja radi, ugašeni su FK Proleter - zbog dugovanja koja su smešna za standarde današnjih renomiranih fudbalskih klubova, zatim OK Poštar Zrenjanin, prošle godine je ŽRK Proleter takođe napustio savezni rang takmičenja i raspustio kompletnu seniorsku ekipu... Nazire li se kraj?! Koji su dalji planovi Grada Zrenjanina?!
Boban Beograd
Ovo samo u Srbiji ima!Da li je MD održao skupštinu kluba i doneo odluku o fuziji,kao i rukovodstvo Kleka. U kafani se dogovore dva predsednika kluba,MD bitno da se reše dugova,Kleku da pokupi termine u Zrenjaninu,i igračice MD,da ugasi konkurenciju.Bruka i sramota.Da li zakon o sportu ne važi za gospodu iz Kleka i Zrenjanina? Samo Vas gledamo.U laži su kratke noge!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.