Почетна / Одбојка / Супер лига

Ново славље у Пендику, Нови Пазар освојио Супер Куп Србије

После Купа и трофеј победника Супер купа красиће витрине одбојкаша Новог Пазара, јер су и у другом великом овогодишњем финалу у Пендику славили против Војводине
ФОТО: С. Жупљанин
Нови Пазар – Војводина 3:1 (26:28, 25:21, 25:23, 25:21)
Дворана: „Пендик” у Новом Пазару. Гледалаца: 700. Судије: Горан Градински (Београд) и Иван Лазаревић (Шабац). Трајање меча: 113 минута.
НОВИ ПАЗАР: Вукашиновић 19, Поломац 8, Даца 7, Радосављевић 12, Вилимановић 4, Хамзагић 18, Зуковић (либеро), Затрић, Божовић, Симић, Сретеновић, Прушевић. Тренер: Хамза Затрић.
ВОЈВОДИНА:  Симић 5, Вучићевић 12, Стевановић 14, Кујунџић 15, Мехић 15, Тодоровић, Пековић (либеро), Станковић 1, Радовић, Вемић, Наранчић, Перић. Тренер: Неџад Османкач.

 

У односу на претходни меч, у финалу Купа у коме су славили максималним резултатом, овога пута било је било кудикамо узбудљивије.

Играчи Новог Пазара ношени константним хуком из гледалишта, на који Новосађани  никако да се навикну, освојили су још један трофеј за сва времена. И то преко актуелног шампиона државе.

Сарадња Вилимановића и Радосављевића донела је две сет лопте домаћем тиму у првом сету. Међутим, оне су остале неискоришћене, што су Новосађани умели да казне. После погођеног врха мреже од стране Радосављевића, гости су освојили први сет – 28:26.

Средњи блокер Новог Пазара Даца заустављао је редом Стевановића (15:13), потом у тандему са Радосављевићем и Вучићевића. Сет је окончан блоком Хамзагића на Мехићу, одмах затим и грешком примача Војводине – 25:21.

Нови Пазар је дошао до своје игре у наставку меча, што је резултирало константним вођством у, испоставиће се, последњем сету.

Као да су се тек тада у потпуности опустили сви домаћи играчи, па је сваки освојени поен изгледао као савршен.

Последњи поени одиграни су у заглушујућој слављеничкој атмосфери, коју је креирало око 700 разгаљених навијача Затрићевог тима.

Коментари34
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milos
N. Pazar najjaci u zemlji, trenutno..!
ns
Trenutno, jako vazna rec
N Sad Odbojka
Vojvodina ima od grada Novog Sada 60 000 000 dinara godisnje-oko 500 000 eura.Lako je proveriti.
Poznavalac
Zašto nisu igrali Miloš Vemić i Marko Narančić? Da li zna neko?
TRENER!!!
Vojvodina ima i previse talentovane dece... Guse jedan drugog, nema mesta za sve da igraju... Eto dokaza da to nije dobar nacin rada. Sa druge strane, nemaju nijednog kvalitetnog iskusnijeg igraca koji bi bio lider ekipe. Kad na to dodas dva dizaca koji nemaju pojma i korektora koji igra prvi put - logicno je da izgubis u Novom Pazaru.
....
Vojvodina NEMA talentovanu decu nego dovodi talentovane momke iz cele Srbije i bivsih jugoslovenskih republika i tu ih svojim totalno NESTRUCNIM radom skroz unisti!!! A sto se tice Osmankaca - on je statisticar i nista vise. Konacno potvrdjuje, sto nije dobro, da nekada ni diploma ni doktorat nisu dovoljni ako nemate urodjenog osecaja za igru u bilo kom sportu.
Konan varvarin
Ce se vidimo u prvenstvu...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.