Почетна / Одбојка / Супер лига

Председник УОСС Горан Градински подноси оставку!

Горан Градински, председник Удружења одбојкашких судија Србије сутра (недеља) ће на ванредној Скупштини УОСС поднети оставку, после чега ће бити заказан и термин Изборне скупштине УОСС

Бар тако пише у документу објављеном 9. јануара на сајту УОСС, а којег је сам потписао председник у оставци.

У међувремену, а због бројних „трвења” у судијској организацији, Председништво УОСС је сменило Игора Миљковића са функције Врховног судије Других лига.

У истом документу пише и то, да је Ђорђе Зеленовић, поднео оставку на место члана Председништва.

Коментари93
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

straja
Nisam ni slutio da u "odbojci" ima toliko LOVE..inace zasto bi se OTIMALI....
Vreme je....
za jedno udruženje roditelja i jedsno udruženje igrača na čijoj grbači svi ležite.... Sram Vas bilo SVE !!!
info
to udruzenje se zove "klub"
gile
Нисмо сви имали среће да нам Зоца помогне као што је Влади. Поз ...
Ostin
Vlado,samo napred,nas najbolji sudija svih vremena...neka neko izbaci clanak sta je ko i koliko sudio u svojoj sudijskoj jarijeri,ajde mangupi,napravite listu
Brm!
Šaban i Grada će opet podvući rep, a Kačarević ispao glup po milioniti put. Kako li samo uspeju ova dvojica da ga navuku svaki put??!!
Parga
Svi vi koji ste sudije i koji se krijete iza ovih komentara i prozivate ljude iz UOSS, vrhovne sudije, sudije iz Vranja - ne razumem zato se ovokiko daleko ide, svi vi prvi tapsete po ramenu i Gradu i Igora i Borisa i Lazarevica i Dzordana i sve ljude iz vasih Sudijskih organizacija ne bi li vas progurali dalje ili ne bi li vam dali utakmicu vise a ovamo ih pljujete. Vi treneri toliko ste strucni da od 600 dece ne izbacite ni jednog prvoligaskog, ne superligaskog, prvoligaskog igraca a ovamo pljujete po sudijama, uzimate veliku lovu, vozite dobra kola, a na utakmicama se ponasate kao domoroci iako odbojka to ne zasluzuje jer je odbojka lep i pametan sport. Ali jednostavno, ovo je Srbija, gde svako gura nos u tudje dvoriste a svoje mu je u haosu. Pozdrav strucnjaci!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.