Почетна / Одбојка / Супер лига

Лајковац домаћин финала Купа Србије за одбојкаше и одбојкашице

Како се наводи, на конкурс за техничког организатора финалних утакмица пријавили су се Црвена звезда и лајковачки Железничар
ФОТО: В. Марковић

Финалне утакмице Купа Србије у женској и мушкој конкуренцији одржаће се 3. марта у Лајковцу, објавио је данас Одбојкашки савез Србије.

Како се наводи, на конкурс за техничког организатора финалних утакмица пријавили су се Црвена звезда и лајковачки Железничар.

- Железничар је понудио боље услове, па ће се први пут у историји финале Купа Србије у обе конкуренције одиграти у Лајковцу - саопштио је директор такмичења ОСС Душан Кесер.

У финалу 53. Купа Србије за мушкарце, у суботу 3. марта од 16 часова, играће бранилац трофеја Нови Пазар и Црвене звезда, док ће се за 52. пехар у женској конкуренцији од 19 борити домаћи Железничар и Црвена звезда.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Publika
Cestitam na pobedi protiv Kleka , igrale ste odlicno sinoc protiv Kleka,bilo je puno dobrih kombinacija, spremamo se za kup i trofej prvi u istoriji Zelje.Napred devojke !
Ih
A odlicni libero Nenad Kovacevic.... Macka u terenu a i van njega...
nesa
Шта онда рећи за Спартак из Љига у обе конкуренције. Да ли је расадник талената и традиције!!!
Optimista
mala napomena za Nesu i ostale Marko Ivovic je kao igrac ako se ne varama pre deset godina uveo ljig u super ligu, a tada je i "mali" Peric bio u ekipi... Jovana Jovicic je takodje iz Ljiga, ponikla u Spartaku
a onda tvojoj sreći....
....dođe neko neko sasvim treći i ti opet si sam...!!!
Mile
Al ce Pazar da pocisti Zvezdu
istina
Sta bi Mile, s kim igrta Partizan
Gogi
Uz ovo finale Zvezda je sa 30 domacih trofeja i jos 14 domacih finala i 2 Evropska cetvrtfinala za Pazar Barselona sta god da se desi tako da tisina BRE!
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.