Почетна / Одбојка / Супер лига

Новопазарски тајфун одувао Војводину у „Пендику”, трка се наставља

Одбојкаши Новог Пазара савладали су гостујућу Војводину са 3:0 у сетовима (25:16, 26:24, 25:14), па су предност Новосађана у финалној серији плеј-офа смањили на 2:1
ФОТО: С. Жупљанин

Најефикаснији код Новопазараца били су Марко Радосављевић и Ирфан Хамзагић са по 12 поена, а следили су их Алекса Поломац са 10, Марко Вукашиновић са девет и Бењамин Даца са шест поена.

Психолошки тешка утакмица, али добро је што опет показујемо шампионски карактер. Знамо да играмо кад је најпотребније. Меч смо преломили добрим сервисом и мирним блоком, где смо успели да ривала држимо под сталним притиском – рекао је тренер Пазараца Хамза Затрић.

На другој страни, Радиша Стевановић и Виталиј Сухињин уписали су по осам поена за Војводину, док је Милош Вемић поентирао пет пута.

Честитике Пазару, играо је много смиреније и квалитетније од нас. Ушли смо индиспонирано у први сет, са много грешака, које смо поновили и у финишу другог сета. То је одлучило утакмицу – оценио је тренер Војводине Неџад Османкач.

Меч у дворани Пендик, који је трајао сат и 23 минута, пратило је око 1.200 гледалаца.

Четврта утакмица финала Суперлиге у дворани Пендик на програму је у недељу од 19 часова.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ni slova
O sedenju navijaca "Republike Srbije" na intoniranju himne?Da li je to sport?Neki od tih "sportskih posmatraca" dobijaju pomoc od drzave Srbije.E Srbijo medju sljivama...Napred Fer plej a ne nacionalizam i shovinizam.
Zux
Ni slova, a zurnal je to prvi preneo. Sta ces ti, da se i u mikijevom zabavniku pise o tome? Kad vec pominjes zvizdanje, ko je zvizdao himni hej sloveni, godinama? Jel ti to bilo ok, il su oni tad imali pravo jer su imali nesto protiv nje?! E pa onda upotrebi istu logiku i shvati da neko moze da ima i nesto protiv ove himne. Ta je bila himna po ustavu, isto ko sto je i ova, dakle ista prava potpuno imaju. Malo realnije gledajte, bolje za vas same..
Laki
Novi Pazar bi trebalo ozbiljno kazniti zbog himne, jer se ovo vise puta ponavlja. Sto je za njih gore ne mogu vise da se "vade" na "fudbalske" navijace kao sto su to ranije radili, jer ih ovi vise ne bodre. Dakle pod hitno ih treba disciplinovati! Mogu o ovoj drzavi da misle sta god hoce, kao sto misle i Srbi i drugi gradjani, ali da zvizde himni, e to je vec bezobrazluk! Svaka cast manjoj grupi koja je ustala i podrzavila himnu!
Прикажи још одговора
Dragan z
Novi Pazar je veceras dobio jednu bitku ali ce Vosa dobiti ovaj odbojkaski rat.... Vojvodino ja te volim!!!!!!
Da.......
U Pendiku je potrebno pokazati karakter .......Veceras je postojao samo jedan tim - Cestitke Novom Pazaru. ako VOŠA zeli da pobedi, najbolje je da koristi Zvezdin recept. Koncentracija samo na igru....... bez ikakvog osvrtanja na publiku, himnu i sudije. Serveri Pazara odlicno su koristili PREDVIDIVO postavljanje Vosinih primaca....servis su skracivali, produzavali. ciljano gadjali.......i tu stekli kljucnu prednost.
Kolar
Vojvodina je izgubila zato sto je Mehic bio ocajan!
Mile
Gde su ovi sto kazu Vosa gazi lagamo????I dalje tvrdim da je Pazar kvalitetni od njih.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.