Почетна / Одбојка / Супер лига

Војводина одбранила титулу, Новосађани 15. пут шампиони Србије!

Тим из Новог Сада сјајном игром у четвртом сусрету стигао до победе и шампионске круне
ФОТО: С. Жупљанин

У величанственом амбијенту дворане „Пендик”, пред скоро две хиљаде гледалаца (игла није могла да падне) и борбе до последњег даха, одбојкаши Војводине НС семе савладали су Нови Пазар резултатом 3:1 (17:25, 34:32, 25:18, 32:30) и идентичним скором у серији, стигли до 15. шампионске титуле!

Заслужено, иако је Нови Пазар био достојан ривал, не само у овој утакмици, већ и у комплетној финалној серији.

На крају меча луда завршница, у лудо добром амбијенту, припала је  Војводини, после дијагонале Мехића.

И поред пораза домаћи навијачи дуго су поздрављали играче Новог Пазара одајући им признање на сезони из снова.

Коментари26
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Maki
Nista od onoga Pazar sampion,tripla kruna,uzeli smo sve itd...Vi ste ipak za kup takmicenja sanjacete titulu jos dugo hahaha...
???
Pa gde su sad hejteri sto su mesecima prozivali "statisticara" koji uze i drugu titulu? Sram vas bilo! Dobra borba u finalu, Vosa bolja uz duzu klupu i nesto vise iskustva tezih meceva. Srecno Vojvodini i zelim im plasman u grupu LS za pocetak, posle lagano
....
Statističar uze titulu jer su igrači Vojvodine daleko kvalitetniji od Pazaraca. Svi znaju da on nema veze sa odbojkom. Dok su ga igrači slušali gubili su od Pazara...
Novosadski
Bravo Vošo. Cela odbojkaška Srbija se raduje ovom ishodu,osim Pazaraca i čelnika Saveza. Zašto se na utakmicama finala play-offa i finala kupa nije pojavio Ivan Milković potpredsednik Saveza i živa legenda srpske odbojke ?
Detelinara
Čestitke Voši.95% odbojkaških ljudi se raduje ovom ishodu,svi osim Pazaraca i čelnika Saveza znaju da LŠ treba da bude kod nas.Gajiću ko ti je sinoć skinuo osmeh sa lica ?
Pravo u metu
Bravo za komentar
realno
Institucija odbojke!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.