Почетна / Одбојка / Супер лига

Капитен напустио Звезду и отишао у редове шампиона

Катарина Чанак Београд заменила Лајковцем и дресом Железничара, освајача дупле круне
ФОТО: В. Марковић

Железничар из Лајковца, овогодишњи освајач дупле круне завршио је са тренинзима, девојке су на заслуженом одмору, а управа ради пуном паром у прелазном року.

Мирјана Мусулин, која је заједно са екипом исписала историју, одбраном пехара у Купу и освајањем шампионке круне, остаје на кормилу и у сезони 2019/20. А стигла су и прва појачања:

- Из Звезде је дошла Катарина Чанак, а уговор је на још једну сезону продужила и Николина Лукић. Гајићева је потписала нов - каже Мирјана.

Да ли су у плану још неке играчице?

- Остало је место примача и коректора, али о том потом.

Аница Кутлешић је отишла у Уб, а уговори су истекли Јелени Станимировић и Јелени Олуић.

Жеља је одустао од играња Европе, Лиге шампиона, зашто?

- Нереално је очекивати да се било који српски клуб пријави за такмичење. Велики новац је у оптицају.

Павловићева и Перовићева у јату Ајкулица

Сара Павловић (24, примач сервиса) носиће у наредној сезони дрес Визуре, освајача Суперкупа Србије и некадашњег вишеструког шампиона државе.

Павловићева је у досадашњој каријери играла у Смечу 5, Крагују, Зрењанину, Динаму из Панчева, а последњу сезону пре повртака у Србију, провела је у Страбагу из Братиславе.

Уз искусну Павловићеву, у јато Ајкулица требало да уплови и Рада Перовић 18-годишња играчица на позицији дизача, која је минуле такмичарске године носила дрес Клека.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Miloss
Zelja ce biti ponovo najjaci.
Železničar
Da li neko zna ko je još stigao u Železničar i šta je sa starim igračicama?
Železničar
Da li neko zna ko je još došao u železničar,a ko otišao?
perke
u klek se vratila primac bogdanovic a otisli perovic i gligoric...i poslednja je otisla gacesa...fali im 2 dizac fali im srednjak i korektor...mada mi se cini da ce ostat na pvpm igrackom kadru jer je nezadovoljstvo kod nekih starijih igracica prisutno jel ne zele da igraju vise u kleku a imaju ugovor....a niko bas ne trci da im dodje u klub....
Eeeeee
Gospodjo Avramovic, jer vas nije sramota???

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.