Почетна / Одбојка / Супер лига

ЛУДИ КАМЕН - „Да“ Милоша и Ангеле, Емилије и Игора, Немање и Надице…

Као и свако лето јунски и јулски дани резервисани су за венчања
ФОТО: ОК Јединство/Момчило Цвијовић, Н. Младеновић, А. Н. Петковић, АТА Images

Милош Ћирић (31), перјаница рукометаша Зајечара 1949, који тренутно живи и ради у Абу Дабију (Уједињени Арапски Емирати), стао је на луди камен. Животна изабраница корпулентног левог бека и крила популарних "Делија са Тимока"  је прелепа Ангела Мутуа (29), одбојкашица прволигаша Кенија Пајп Лајн Компани из Најробија.

Емилија Антанасијевић, дебитанткиња у женској одбојкашкој сениорској селекцији и Игор Жакић, један од двојице помоћника селектора Николе Грбића потписали су најважнији, животни уговор.

Ема и Игор, изговорили су судбоносно „да“ пред бројним званицама и пријатељима из одбојкашког света, а ми им желимо мирну, одбојкашку луку.

Немања Младеновић, повремени рукометни репрезентативац Србије, својевремено члан свих млађих националних селекција, стао је пред матичара.

До овог лета средњи бек освајача трофеја Купа у Румунији, Констанце, судбоносно “да” изговорио је Македонки Надици. На свадбеном весељу у Новом Саду окупило се много активних играча, међу њима и некада саиграчи из кадетске селекције која је освојила једину медаљу самосталне Србије у млађим категоријама, бронзу у Трабзону 2011. на Ејоф-у.

Обилна киша у недељу поподне претила је да поквари венчање Ивана Паунића и његове изабранице Милице Јелић, али сјајна реакција гостију и брзо решавање проблема целој причи је дало посебну ноту, па ће уместо трауме, новопечени младенци имати још једну лепу анегдоту по којој ће памтити дан када су се једно другом обећали.

Сјајни бек и бивша мис Србије венчали су се у храму Светог Саве у присуству чланова породице и кума Марка Дмитровића, голмана репрезентације Србије. Славље је настављено у елитном хотелу, али је прекинуто након што је услед снажног невремена у престоници део хотела поплављен што је довело до кратког споја.

Ресторан је из предострожности морао да буде евакуисан, чак су стигли и ватрогасци, али то није утицало на атмосферу. Домаћин је брзо реаговао и весеље је могло да се настави.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zaboravio
A srebro iz Juzne Koreje sa Univerzijade.Smesan si sa tim Ejof igricama.
gaginjak
Ovo je sigurno bitnija vest od toga kako naši juniori igraju na Balkanijadi itd.
Su Boys
Cestitam ti Stoktone!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.