Почетна / Одбојка / Супер лига

Шампион добио велико појачање: Из Суботице стигла Милана Рајлић

Табор шампона државе и освајача Купа Србије полако се попуњава. У Железничар из Лајковца је стигла још једна квалитетна играчица
ФОТО: З. Лазаревић

После доласка капитена Црвене Звезде Катарине Чанак, плави дрес је задужила Милана Рајлић која је дошла из суботичког Спартака:

Милана је замена за Јелену Олујић, која каријеру наставља у Француској. Верујем да ће Рајлићева брзо да се адаптира у нашој средини. Полако склапамо коцкице за нову сезону у коју ћемо ући са истим амбицијама као и прошле сезоне. Жеља нам је да одбранимо оба трофеја  на домаћој сцени – не крије амбиције Живорад Лазаревић, председник клуба.

Излазак на европску сцену ове сезоне био је (не)могућ?

Одустали смо због великих трошкова и реално не можемо да се носимо са знатно богатијим клубовима из Европе. Пријавили смо се за учешће на Балканском купу где имамо велике амбиције – каже творац одбојкашког чуда из Лајковца.

Коментари24
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Samo opušteno
prvi put u poslednjih 10 godina Spartak nema nijednu igračicu u reprezentaciji.Pre dve godine ih bilo 6,7 što u pionirkoj,juniorskoj,kadetskoj.Samo pre par godina imali smo igračice koje su igrale i u A timu ,u ligi Evrope koja se u Srbiji dve godine igrala kod nas u Subotici.Pored A reprezentacije organizovana su i balkanska prvenstva za sve uzrasne kategorije .Sada toga nema.Navijači dolazili organizovano na utakmice.Igrali smo finala plej ofa,Naš Spartak je pre godinu dana bio na finalnom turniru Kupa,kao i par godina pre toga.Ove godine je najgori rezultat u poslednjih 10 godina,a tim od prethodne sezone ostao isti,tj pojačan sa strankinjama.Nešto nije u redu....iGRALI SMO EVROPU,A SAD SLEDI BORBA ZA OPSTANAK.Mlađe kategorije nikad gore...
Bravo Siske !!!
Vidim brineš o svetskim problemima..mir u svetu, ozonski omotač i sl. Nemoj da se kriješ iza ostalih juniorki ("pljujete po svima" )...tu jedino Taubner štrči. Ni nju niko ne pljuje, lepa devojka, al je smešna za odbojku..realno! I to je mišljenje celog odbojkaškog sveta, ne samo saigračica iz juniorske, od čelnika Partizana pa na dalje. I..ko bi ti tako ostrašćenom to saopštio ?! Očigledno nemate prave i iskrene prijatelje ! A...to što se tu sad nešto bacakaš...to vam izgleda porodično..Taubner može možda neki golman da bude...Toliko..
Bravo Siske !!!
Vidim brineš o svetskim problemima..mir u svetu, ozonski omotač i sl. Nemoj da se kriješ iza ostalih juniorki ("pljujete po svima" )...tu jedino Taubner štrči. Ni nju niko ne pljuje, lepa devojka, al je smešna za odbojku..realno! I to je mišljenje celog odbojkaškog sveta, ne samo saigračica iz juniorske, od čelnika Partizana pa na dalje. I..ko bi ti tako ostrašćenom to saopštio ?! Očigledno nemate prave i iskrene prijatelje ! A...to što se tu sad nešto bacakaš...to vam izgleda porodično..Taubner može možda neki golman da bude...Toliko..
Прикажи још одговора
Odbojka SU
Spartak nikad manje dece nije imao.Sva deca prelaze u ostale Subotičke klubove koji su brojniji od Spartaka, svaki pojedinačno.Koliko trenera je otišlo iz kluba,Sima,Dragana,oni su vodili drugi tim ,bili zaduženi za mlađe kategorije,do Slovenca koji se tu više vratiti neće.Vama ni jedan Svirac ni Đula nisu valjali ,pa ste ih sklonili.Odbojkaški klub u kom se ne zna ko plaća,samo se zna ko uzima novac,odbojkaški klub u kom odbojkaši nisu dobro došli,to je sada ŽOK SPARTAK.Tako je to kad klub vode fudbaleri i košarkaši...
SU odbojka
Svirac i Gyula?! Samo bih voleo da znam šta su dobro učinili za klub da bi bili u Spartaku. Posebno ovaj drugi koji gleda isključivo kako da uzme a da ništa ne da.
Sve se zna
Kad su treneri imalu u Spartaku 5000 dinara mesečno ?Veću glupost nisam čuo.Sad igračice nemaju ni 5 000 dinara,one koje su na klupi plaćaju članarinu.One koje igraju u postavi vraćaju od onih obaveznih 300 eura deo klubu.Grad sponzoriše klub sada kao i ranije.Ćerka mi bila na kampu,prevarili decu ,rekli vode ih na Zlatibor a Zlatibor videli u prolazu.Trebali trenirati kao što su rekli u hali,a deca tenirala na betonu.Prolić oterana iz kluba,Momković prestala.Rajlić i Živanović prevarene da potpišu ugovor.Samo se prodaje ono što je pravljeno godinama.Gde su pare Jaro?
Sreten Subotica
Bravo za Milanu.Hvala za prethodne sezone u Spartaku.Treba znati da se uprava Spartaka ponela nekorektno prema ovoj devojci.Naplaćeno je ogromno obeštećenje.Gde je novac?Koašarkaš nam vodi klub.Čovek koji nije pogledao dve utakmice u odbojci pre dolaska u klub odlučuje o sudbini kluba.Spartak je nisko pao ,nikad gore stanje u klubu.Tužno...
Olajicu, ti li si?
Ne mogu se sloziti da nije bilo "nikad gore stanje u klubu." I sta ima sporno u tome sto je naplaceno obestecenje? I treba da se naplati jer je igracica imala vazeci ugovor. I treba da se naplati bas onoliko koliko klub u koji prelazi hoce da plati. Da ne pominjemo neka prosla vremena kad su vladari tog kluba dobijali sredstva od grada i sponzora, igrace i strucni stab placali od 5 000 - 10 000 dinara mesecno, a 95 % ostatka stavljali sebi u dzep... A tek licni ugovori po kojima kad igrac ode u inostranstvo, placa po 10 % od svakog narednog ugovora?!?
Raca
Topolovac radadnik odbojkasa i odbojkasica
shone
Mislis Klek

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.