Почетна / Одбојка / Супер лига

Мађарски репрезантативац нови коректор Новог Пазара

Сабо је висок 205 сантиметара, игра на позицији коректора, а до сада је носио дрес Залауа из Румуније
ФОТО: Википедија

Мађарски одбојкашки репрезентативац Давид Сабо играће у наставку сезоне за екипу Новог Пазара, саопштио је вечерас тај клуб.

- Мислим да смо пронашли идеалну замену за Украјинца Андреја Тупчија, с којим смо имали уговор до краја прошле године. Очекујемо да Сабо дебитује пред нашом публиком већ у уторак, на утакмици против Ниша - рекао је спортски директор Пазараца Кемал Шећерагић.

Сабо је висок 205 сантиметара, игра на позицији коректора, а до сада је носио дрес Залауа из Румуније.

Он је раније наступао за мађарску Казинбарцику, Коњу из Турске, јужнокорејски Вури Кард, италијанске клубове Трентино, Тревизо, Верону и Мантову, Хипо Тирол из Аустрије и словеначки Салонит из Анхова.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milos
Pa ovaj je svuda bio rezerva
Citat gdin Gajić:
"Neće se naljutiti ako kažem da “i mi konja za trku imamo”. Videli smo da je to svetski trend, pa smo kao Savez malo investirali. Nije to mala stvar, a ni tako jednostavno. Sjajno se provode, pomažu našim selekcijama, to svi akteri na terenu ističu i njihov odlazak u Ankaru je imao krajnje pozitivan odjek. I oni imaju svakako deo zasluga za uspeh." Od pre godinu dve, pojavili su se navijači odbojkaških selekcija Srbije koji prate naše selekcije na šampionatima po Evropi i tako staju rame uz rame sa drugim pristalicama svojih zemalja.
To su
Tzv sigurni glasovi...
koliko to
košta ?
Прикажи још одговора
Pazarac
Bravo Boniću! Ozbiljan igrač. Bićemo mi u playoffu pa ima nade i za Evropu. Čaršija je uz tebe. Hvala Mladom radniku sto te izmislio
rapov93
Od Trentina do Novog Pazara linija je tanka
Pa
i treba! Kad smo nase momke satrli i poterali iz odbojke! Da nam madjarijanci, libijanci i ostali liliputanci cine ligu i igraju... Sram vas sve zajedno bilo!
Trento
Sve lutak do lutka ili lutka do lutke
Pantelija 61
Slažem se potpuno sa tvojim komentarom,ova garnitura vodećih ljudi (i gospođa) srpske odbojke treba da ode što pre.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.