Почетна / ОИ 2024 / Одбојка ОИ

Тијана Бошковић: Да ли се ова стварно дешава? Сад на злато!

Српске одбојакшице Тијана Бошковић, Милена Рашић и Силвија Поповић после историјског пласмана у финале Олимпијских игара нису криле сузе и емоције, али су обећале да се ту неће зауставити и да ће у финалу дати све од себе да освоје злато
ФОТО: Н. Неговановић

Србија је у полуфиналу савладала САД 3:2 и за злато ће се у недељу ујутро, од 3.15 сати, борити против бољег из другог полуфинала у којем се састају Кина и Холандија.

Хвала Богу, не знам да ли се ово стварно дешава? Америка је водила у петом сету, мислим да нико сем нас није веровао да можемо да стигнемо. Али, успеле дале смо душу и срце. Финале? Ово јесте велики, осигурано сребро, али бићу безобразна и рећи да се нећемо задовољити сребром и идемо на злато – поручила је фантастична млада одбојкашица за РТС.

Блокер Милена Рашић блистала је од среће и изјавила да је невероватно да се једна тако мала земља као Србија носи са светским велесилама.

Победили смо једну Русију, сад Америку. Ово је заиста сјајно. Сад идемо на злато – рекла је она.

Либеро српског тима Силвија Поповић кроз сузе је рекла да су девојке знале шта је потребно да ураде у овом мецу за победу, након што су у групи изгубиле од Американки.

Веровали смо да можемо, много емотиван меч, сада ћемо мало да славимо, али морамо и врло брзо да се окренемо финалу – истакла је Поповић.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.