Почетна

Маљковић: Дале све, није више било снаге

Једва су чекали ову утакмицу, једва су чекали само нама да се реванширају
ФОТО: fiba.com

"Дефинитивно се видело какву смо екипу победили у Валенсији. Не само њих, већ и Белгију. Ништа нас није изненадило. Ми данас нисмо могли. Оне су имале шутерски дан као никад", изјавила је селекторка женске кошаркашке репрезентације Марина Маљковић после пораза од Француске у мечу за бронзану медаљу на ОИ у Токију.

"То мени није било велико изненађење. Заслужили су ову победу. Треба да кажемо ствари онекве какве јесу. Једва су чекали ову утакмицу, једва су чекали само нама да се реванширају. Упоредите њихову јучерашњу утакмицу против Јапана и ову сада. Једноставно, то је била лудачка енергија да се победимо ми. На крају крајева, након толико година и свих оних важних утакмица, без икаквог алибија, на ред је дошло и ово. То је живот", рекла је Маљковић српским извештачима у Токију.

Она је прокоментарисала и опроштај Соње Васић и Јелене Брукс.

"Тешко је, али већ сутра не треба да буде тешко јер смо толико тога дали. Сви знате шта је ова генерација урадила и сви смо желели да заврше на најбољи могући начин, са две медаље. Али, морате бити свесни да је темпо овог лета био потпуно нов за нас и екстремно тежак. Будите сигурни да је свака дала све. Видели сте, попадале су на крају. Није више било снаге ни за шта", истакла је Маљковић.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.