Почетна / Рукомет / Еврокупови

КАТАСТРОФА НИШЛИЈКИ: Српски представник се обрукао у Шпанији

Нишки тим је од првог до последњег минута одиграо испод сваког очекивања
ФОТО: ЖРК Наиса

МАЛАГА – НАИСА 37:24 (21:12)

Спортска хала. Седмерци: Малага 3(2), Наиса 3 (2). Иљкључења: Малага 4, Наиса 2 минута.

МАЛАГА: Балдомеро 8, Рохас 5, Лопез 5, Е. Лопез 3, Ардерус 2, Гарсија 2, Диоро 2.Санчез 2, Перез 2, ГГуритез 1, Пинеира, Дос Сантос.

НАИСА: Радовић 3, Стојановска 3, Филиповић 2, Гакидова 2, Сукур 2, Тасић 1, Николић 1, Стаменковић, Станковски, Петковић, Симатовић.

 

Наиса је доживела прави дебакл у првом мечу осмиине финала Евро купа од Малаге.

Нишки тим је од првог до последњег минута одиграо испод сваког очекивања, одбрана је била превише шупља, напад спор и траљав, па домаћим играчицама није било тешко да постижу лаке голове.

Наиса је имала прикључак до 17. минута кад је на семафору стајало 9:7, а онда су сва кола кренула низбрдо и повратка више није било.

Тако је реванш меч у недељу на истом терену чиста формалност.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Boki
Ljuba Dunster...kaze ne treba mu pomocni, trener golmana, ni u klubu ni u reprezentaciji...kaze, moze on to sam sve da unisti ne treba mu pomoc :):):):):)
Objektivni
Da li se igra liga šampiona u rukometu za žene. Da li je igraju prvak Crne Gore i prvak Hrvatske. Dajte nam te izveštaje, a ne ove sa drugorazrednih takmičenja (i tamo se brukamo) iako mi u njima učestvujemo.Umesto da gledamo prave ekipe i odličan rukomet mi se zamajavamo neki slabim takmičenjima, ovako nikad napredovati nećemo.
subjektivni
Pa idi u C.Goru ili Hrvatsku ili čitaj njihovu štampu pa ćeš znati za rezultate njihovih prvakinja.
Realnost
Poredjenja radi trener i nekoliko igracica Naise imaju platu kao ili vecu od lekara koji je u crvenu zonu covid bolnice.Navedeni takodje poredjenja radi imaju platu ili nesto manju nego najbolje par jgracica iz Malage.Nijedna igracica Malage nema vecu platu od 1000 E.Gde je problem nek svako zakljuci sam.Kvalitet nase lige je nikad slabiji.Godinama nismo stvorili u Srbiji igracicu.Do skoro najboljie igracice su bile Radovicka iz Medicinara ili Gojkovicka iz Jagodine koje su na zalasku karijere.Naisa je angazovala Dunju Tasic koja nije ni senka nekadasnje Dunje i daleko je od kvaliteta gore spomenute ili recimo nekad Cubele koju je isto Naisa bila angazovala u par navrata.Mnogi sportski radnici i trenere misljenja su samo ne prica potraje ko daje bas,bas,bas lepu platu.Nije uspeh trenera da bude medju prvih tri u nasoj ligi i igrati Evropu.USPEH je stvoriti neku igracicu za ubuduce.
Nislija
A u Nasisi su stvorene za zadnjih 10 godina .I ono sto je bilo da valja rasterano. Tabela od 2 -4 mesta eksurzija u Celendz kupu i to u inostranstv da negledamo sramotu uNisu i to je to. A Celendz kup neko ce da kaze sto je osvojen .Srednje takmicenje sa budzetom koji je bio za Ligu sampiona dovedene igracice sramotno. Ako jedosla promena posetimo se rezulata Naise iz zadnjih nekoliko godina .....sta reci. Podrska Ljubi i nadam se da ce da osvoji titulu, ai ako ne osvoji imai i drugih trenra po Srbiji mladjih aambicioznijih koji grizu i imaju znanje..
Mosa
Direktor i strucni stab treba da nam objasne propuste sa Nenadićem. Kako je došao pijan i zašto je pusten da ide i vraća se kući dok ostali momci nisu imali pravo na to! Kako je doneo koronu i pobunu igraca u Pazovi!
Milenko
Moze biti samo jedan a to je...
Sikica
Koji bre direktor, jel mislis na Micu Stankovica ili na Ratka Nikolica?
Прикажи још одговора
Yyy
Nije se obrukao. To je realnost. N

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.