Почетна / Рукомет / Еврокупови

БОЉЕ НИЈЕ МОГЛО: Сјајна Војводина са шест голова вишка путује у Швајцарску

Шампион Србије одличан у ЕХФ лиги
ФОТО: Твитер/РК Војводина

ВОЈВОДИНА – КАДЕТЕН 26:20 (16:9)

Нови Сад - Дворана: „Слана Бара”. Судије: Митревски и Тодоровски (Македонија). Седмерци: Војводина 4 (2), Кадетен 5 (2). Искључења: Војводина 12, Кадетен 10 минута.

ВОЈВОДИНА: Куртеш 1. Ковачевић, Милић, Мирковић 1, Прибак 3, Оцвирк 6, Вуковљак, Веркић 1, Змавц, Миленковић, Рађеновић, Ратковић 3, Николић 4, Кљајић 3, Шотић 4, Андрић.

КАДЕТЕН: Пилиповић, Зендер 2, Мацкен, Кањелас 3, Шопер 1, Барток 1, Џери, Биоска, Кусио 2, Новак, Лиер 5, Гербл, Марос 2, Шелкер 2, Томинец 2, Хербургер 1.

 

Војводина је забележила победу у првом квалификационом мечу за пласман у ЕХФ лигу и то над Кадетеном – 26:20.

Жестока борба се водила на обе стране, играло се гол за гол, али само до седамнаестог минута кад су Новосађани успели да направе серију 5:1 и поведу 10:6.

Како је време одмицало Воша је играла све сигурније да би пред крај полувремена имала великих седам голова предности.

У наставку утакмице Швајцарци су додали гас и успели да смање на два гола минуса, али је потом Војводина успела да се пробуди и направи нову серију и дође до предности од пет голова 21:16.

Швајцарци су затражили минут одмора што им је помогло да се консолидују и ппоново покушају да ухвате прикључак.

Међутим, одлични ПрибакРатковић и Шотић то нису дозволили, па су у 58. минуту поново стигли до 24:19, а до краја утакице је домаћи тим успео да одржи предност и пред реванш у Швајцарској стекне шест голова вишка.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Miki - Milane
Ladno u Švajcarskoj
NS
Gde je Tomić?
Steva
Malo praznog hoda početkom drugog poluvremena nadoknađeno fanatičnom borbenošću i izvanrednim Verkićem. U revanšu će biti teško,ali mislim da Voša ima realnu šansu da prođe.
Steva
Pobeda naših klubova u evro takmičenja, reprezentacije je uspeh svih koji radimo u rukometu. Zbog ovakvih nas nema nigde koji sve pokušavamo poništiti, zloba, zavist itd. Vojvodina je ovu utakmicu dobila bez par igraca, tri ista beka bez rotacije itd Da je izgubila što je bilo izvesnije, sada bi bilo 100 negativnih komentara. Ljudi pobedite sebe navijamo za naše klubove i reprezentaciju, sve pobede na evro sceni su velike, svi su bogatiji i imaju bolje uslove. Pogotovo ovako veliko ime redovni učesnik lige sampiona. Zato jedno veliko bravo, i sretno u revanšu.
Sizif
Potpuno se slažem!
Прикажи још одговора
Lala
Bravo, Vošo! Ponos nizije!
Bg
Nema sta Mozemo mi da pisemo ovde ovo i ono Pobediti Tatran , Koksi i Kadeten za 15 dana … ima opet Vojvodina tim za visoke domete
Bravo brava
Priprema utakmice stručni štab desetka, zalaganje momaka desetka, publika desetka! Jedno predivno veće u slanoj bari, ima nade za rukomet.
Trener
Sjajna priprema utakmice od strane Vojvodine. Kadeten u zadnjih par godina uvek u grupnim gazama LŠ ili LE , ambijent sjajan! Verkic u odlučnim momentima vrhunski, velika pobeda našeg tima! Revanš će biti zanimljiv ali su šanse i dalje 50 50!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.