Почетна / Рукомет / Еврокупови

ЕХФ КУП: Панчевци славили у Литванији, Крагујевчани изгубили у Чешкој

Добар старт Динама у Европи
ФОТО: Инстаграм/РК Динамо Панчево

Рукометаши Динама из Панчева остварили су победу у првом колу ЕХФ купа и на гостовању у Литванији савладали Драгунас резултатом 30:24 (12:16).

Најефикаснији у редовима Динама био је Урош Павловић који је постигао седам голова, а пратили су га Данило Радовић са пет и Марко Перовић са четири поготка, док је голман Немања Марјановић „сакупио“ 10 одбрана.

Реванш утакмица са литванском екипом на програму је у суботу, 17. септембра од 18:00 часова у Панчеву.

Рукометаши Радничког из Крагујевца претрпели су пораз на гостовању Дукли из Прага.

Раднички је добро ушао у меч и стекао пет голова разлике (10:5), али домаћин је успео да дође до изједначења и на паузу се отишло резултатом 14:14.

У неизвесном наставку утакмице екипе су биле у егалу, али упркос резултату 29:29 у завршници утакмице Дукла је везала два поготка која су јој обезбедила победу.

Најефикаснији у редовима Радничког био је Филип Грубор са осам погодака, пратили су га Милош Баруџић са шест и Милош Продановић са пет голова.

Реванш утакмица је на програму у суботу, 17. септембра од 19:00 часова у Крагујевцу.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Slobo
Najvise su ulozili i najbolji tim u ligi ubedljivi Pancevci imaju

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.