Почетна / Рукомет / Еврокупови

ЕХФ: Војводина опет испустила прилику да се докопа барем првог бода у групи

Поново је Војводина остала тако близу, а тако далеко освајања макар бода у дебитантском учешћу у Лиги ЕХФ. После Скјерна и Порто је однео бодове са Слане баре и то у последњих три минута - 27:29 (13:15)
ФОТО: РК Војводина
Војводина – Порто 27:29 (13:15)
Дворана: Слана бара. Гледалаца: 1.578. Судије: Ердоган и Уздениз (Турска). Седмерци: Војводина 6 (5), Порто 2 (2). Искључења: Војводина 10, Порто 6 минута.
ВОЈВОДИНА: Живковић 2, Орбовић 4, Тодоровић 4, Елезовић 6 (1), Перовић (8 одбрана), Марјановић, Смиљанић, Јовановић, Лазовић, Н. Арсенић 4 (4), Николић 2, Денић, Станковић 5, Бећировић, Коцић (3 одбране), Ћурковић.
ПОРТО: Кинтана (13 одбрана), Оливеира, Дуарте 7, Моралес, Фераж 4, Мартинс, Салина 5, Мореира 6 (2), Магаљаеш, Боржес 1, Сантос 1, Роке 2, Фреитас, Касал 3, Шуберт.
Играч утакмице: Алфредо Кинтана (Порто).
Семафор: 2:1 (3), 3:5 (12), 5:6 (17), 6:11 (22), 10:12 (26), 16:15 (33), 19:17 (38), 20:20 (42), 22:23 (48), 24:25 (55), 25:28 (59).

 

Све до 57. минута два клуба су углавном била у егалу или за гол предности. Перовић је зауствио неколико важних шутева и очекивало се да, баш као против Борца у среду у СЕХА лиги, буде замајац на путу његовог тима макар до првог бода, међутим расплет је био другачији.

Новосађанима је недостајао још један важан бек на овом мечу, искусни Серђо Датукашвили. На другој страни Порто ем на клупи има правог тренерског вука Обрадовића, ем играче који су много искуснији у уоваквим ситуацијама попут Дуартеа, Феража, Салине, Кинтане...

Ова два тима поново ће се састати за недељу дана, али у Змајевом гнезду у Порту где португалски шампион игра све мечеве као домаћин.

Коментари24
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

cale
sta ce biti kada bajatovic zavrne slavinu nemate rukometnu dusu filing imate trenutno para ali rukometni centri su sabac nis crvenka. u ns se u bari skupi 200 gledalaca, verovatno rodbina igraca. svaku utakmicu plej off u sapcu prati 2000 do 3000 gledalaca. dotle ce nasi timovi sluziti samo za nabijanje gol razlike....
Dar mar
Vojvodina igrala dobro , požrtvovano, nadahnuto, lucidno, borbeno, ,maksimalno spremno, i dobro taktički pripremljeno za ovu utakmicu. Daj manite se zluradih komentara,jel treba i ovaj projekat da nam propadne. Sad su se baš razigrali da ne kažem zaigrali, a vi pametnjakovići to ne vidite.
Vauuu
...koji komentari! Da je ovaj bio,da ovaj nije,da ovoga krene,da ovi imaju 3 godine vise,da neki imaju 10 god manje...e pa j...a
Trup i lekar
Koikir moze da uzme Futog pa da malo razigrava . Ne ode to odmah, kako bi perun , sljiva i mandic hteli, odmah u generalstab... Prvo malo ides u trupu, pa teren, pa logorovanje, pa maskirna uniforma, pa kasnije dodjes do Guchi odela..
Bauuu
Kokira za predsednika Vojvodine
xx
Sta bi sa projektom Vojvodina,nema rezultata nesto!?Objasnjenje,sta je problem,pare,igraci,trener?
Lala od seema
Pre 8 godina su bili u kanalumi smejli se ljuid onom angry man Djukicu kad je rekao da ce biti sampioni... Zato bolje cuti d onaj ne umisli da mugu da budu Evro ekipa... Eto ti avesprema u NS dok se docepaju pokrajinskih para...
Natasa
Ma Liga sampiona. Igraci placaju dug za bivse igrace ... To je klub za Evropu. Eeee akd cuti majke ti... Tim skrpljen sa onom bandrom koju nece ni u jednu distribuciju i ljubom mandicem od ikodinocica...
Прикажи још одговора
gledalac
Vojvodina propustila priliku da pobedi svojom krivicom. Bilo je previse tehnickih gresaka u finisu utakmice i to je iskusna ekipa Porta znala da kazni. Kocic je po ko zna koji put ove sezone bio katastrofalan ,sto je u mnogome uticalo na konacan rezultat.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.